• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka uživo uz "orlove" (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Najzanimljivije praćenje utakmice u Banjaluci je ispred Studentskog doma "Nikola Tesla", gdje je postavljen veliki video bim i uz pivo i navijanje za "orlove" se posmatra polufinale Eurobasketa.

 Banjaluka uživo uz "orlove" (VIDEO) Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Vožnja kroz banjalučke ulice izgledala je sablasno u petak uveče...

Ulice u najvećem gradu na Vrbasu su uglavnom bez ijednog automobila jer ogromna većina Banjalučana gleda polufinale šampionata Evrope u košarci između Srbije i Litvanije.

Bašte kafića su krcate, a posebno ispred Studentskog doma "Nikola Tesla", gdje se utakmica iz Lila prenosi na velikom video bimu.

VIše od hiljadu studenata banjalučkog univerziteta, ali i drugih ljubitelji košarke, uživo posmatra polufinale.

"Očekivao sam crvene dresove, to mi je loš znak", rekao je student elektrotehnike koji se našem portalu predstavio kao Marko, a kolege ga odmah napale uz "jezik pregriz'o dabogda".

Potom je uslijedila himna "Bože pravde", koju su gledaoci ispred "Tesle" ispratili gromoglasnim pjevanjem, kao uostalom u "Boriku", kad su Banjalučani pobjedom nad Slovenijom ispratili ekipu Saše Đorđevića na Eurobasket.

...
Izvor: YouTube

Svaki poen protivnika ispraćen je burnim negodovanjem i zvižducima, za razliku od velikih aplauza tokom koševa Srbije i skandiranja imena igrača koji je bio strijelac.

Ali, nije dobro krenulo za "orlove", malo zbog nepreciznosti, malo zbog "tuče" Litvanaca koju su tolerisali sudije iz Španije, Letonije i Turske...

"Šta je ovo, ubiše nas arbitri", komentarisali su banjalučki navijači, ali "orlovi" nisu dali da ih obeshrabri bilo šta u prvom dijelu i uspjeli su poenima Bogdana Bogdanovića da ostanu u utakmici poslije prve dvije četvrtine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC