• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će tata Miličić konačno zablistati?

"Život stalno donosi izazove i zato se ne mogu porediti Darko od prije tri godine i Darko danas", kaže trener Njujorka Mark D'Antoni.

 Da li će tata Miličić konačno zablistati? Izvor: MONDO


Srbija iz godine u godinu ima sve manje igrača u najboljoj ligi na svijetu, a oni koji su tamo o(p)stali, nemaju liderske uloge. Jedan od onih koji juri posljednju šansu za "novi početak" u ligi je nekadašnji drugi pik na draftu, Darko Miličić.

Poslije Detroita, Orlanda i Memfisa, Miličić je ovog ljeta stigao u Njujork Nikse, klub slavne prošlosti i tmurne sadašnjosti, koji svakog oktobra najavljuje preokret i bolju sezonu.

"Dosta mi je loših iskustava u NBA ligi. Ne vjerujem da mogu loše da prođem ovde, kao recimo u Detroitu. Nadam se da ću uživati u košarci i pobjedama. Daću sve od sebe da se to dogodi", rekao je novinarima u kampu Njujorka Darko Miličić.

Niksi već godinama tragaju za dominantnim centrom. Da li je Darko ono što su tražili vidjeće se uskoro... Trener Majk D'Antoni kaže da mu se "za sada sviđa ono što je vidio od Darka". On se nada da će mirniji privatan život Miličića, koji je nedavno dobio prvo dijete, takođe doprinijeti njegovom sazrijevanju na terenu.

"Život stalno donosi izazove i zato se ne mogu porediti Darko od prije tri godine i Darko danas. On je sada oženjen čovjek od 24 godine sa malim djetetom i komfornim životom u SAD. Vjerujem da smo ga uzeli u dobrom životnom trenutku u kojem će moći da se usredsredi na igru i da svoj doprinos", rekao je iskusni stručnjak.

Njujork Niksi završili su prošlu sezonu na posljednjem mjestu divizije Atlantik sa 32 pobjede i 50 poraza.

Nova NBA sezona počela je u noći između četvrtka i petka prvom pripremnom utakmicom koju su odigrali Juta Džez i Denver Nagets.

Juta je pobijedila rezultatom 103:87, a najbolji na terenu su bili Vilijams i Majls sa po 16 poena, dok je kod Denvera koji sljedeći meč igra sa šampionom Srbije Partizanom (3. oktobar), najistaknutiji bio Karmelo Entoni sa 13 koševa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC