• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejli: Nov sam ovde, ali znam šta je Zvezda

"Volim da igram za tim. Da uključim saigrače u igru, poentiram ako to trener traži, asistiram", kaže novi košarkaš Crvene zvezde Moris Bejli.

 Bejli: Nov sam ovde, ali znam šta je Zvezda Izvor: MONDO

Moris Bejli novi je košarkaš Crvene zvezde, ali Crvena zvezda nije nova u životu Morisa Bejlija. Amerikanac, posljednje od tri pojačanja za narednu sezonu, poručuje da "dobro zna gdje je došao".

"Pet godina igram u Evropi, znam mnogo o Zvezdi, znam i za rivalitet sa Partizanom. Dobro poznajem i trenera, znam šta želi, sa Filipom Videnovim sam igrao u Nansiju, tako da vjerujem da ću se brzo uklopiti", izjavio je na zvaničnom predstavljanju ovaj 28-godišnji Njujorčanin, koji porijeklo vodi i sa Jamajke.

"Ljetos sam trenirao i spreman sam. Volim da igram za tim. Da uključim saigrače u igru, poentiram ako to trener traži, asistiram. Vjerujem da mogu da ispunim sve zadatke koje mi trener postavi, uključujući i one u odbrani", dodao je igrač, koji je prošle sezone sarađivao sa novim trenerom Acom Petrovićem u Vladivostoku i bilježio prosječno 15,5 poena, 4,1 skok i 3,8 asistencija.



Bejli, "atipični američki košarkaš" utoliko što nije išaran tetovažama, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i trebalo bi da bude osoba od koje će sve počinjati u igri tima naredne sezone. Plejmejker je kao igrač Olimpije u više navrata dolazio u Pionir na duele sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

"Moris nam stiže iz Njujorka, a zna se da najbolji plejmejkeri dolaze iz tog grada i iz Čikaga. Ali, Bejli nije tipičan predstavnik te njujorške škole. On je fakultetski obrazovan, kao i njegova vjerenica, koja je nastavnik. Primjećujete da nema vidljivijih tetovaža", naveo je genaralni menadžer crveno-bijelih Milan Opačić i dodao da je Bejlijev miran temperament jedan od razloga zbog kojeg je doveden.

Sastav Crvene zvezde, za sada, izgleda ovako: Marko Kešelj, Elmedin Kikanović, Nemanja Bjelica, Tadija Dragićević, Vladimir Štimac, Boris Bakić, Oliver Stević, Milan Milošević, Nemanja Nedović, Nikola Rondović, Lazar Radosavljević i novajlije Vuk Radivojević, Filip Videnov, Moris Bejli.

Pretpostavlja se da će do početka sezone Zvezda možda potražiti još jedno pojačanje, na poziciji centra.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC