• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bakić "napunio" Banvit

Crvena zvezda je pobijedila turskog prvoligaša Banvit i izbjegla posljednje mjesto u svojoj grupi, na velikom turniru u Istanbulu.

 Bakić "napunio" Banvit Izvor: MONDO

Crveno-bijeli su poslije dva poraza konačno slavili, a njihova igra bila je ubjedljivija od konačnih 85:77 (23:15, 21:26, 27:15, 14:21).

Banvit je vodio samo jednom - sa 2:0 - a početkom treće četvrtine uspio da izjednači na 46:46, ali su Nemanja Bjelica i Filip Videnov trojkama vratili Zvezdi prednost.

Tim Ace Petrovića već u osmom minutu je otišao na "plus 10" (17:7), dok je šest minuta prije kraja zabilježeno rekordno vođstvo - 77:60.

Briljirao je Boris Bakić, koji je 18 od svoja 24 poena ubacio iza linije od 6,25 metara, uz sjajan šut 6/9 (ostatak tima gađao je trojke 2/7).

Bjelica je još jednom bio na nivou kakav se očekuje od reprezentativca Srbije. Konačno je na terenu proveo veći dio utakmice (31 minut) i završio meč sa "dabl-dabl" učinkom: 16 poena i deset uhvaćenih lopti.

U timu Banvita se istakao Bariš Ermiš sa 14 poena, nekadašnji centar Bosne Lens Vilijams postigao je šest, a srpski internacionalac Goran Ćakić dva poena.

Zvezda je igrala u sastavu: Nedović 2, Radivojević (5as), Videnov 7, Bjelica 16 (10sk), Bakić 24 (5sk), Kikanović 11, Stević 13 (8sk, 4as), Radovanović, Gagić, Milošević 2, Štimac 10 (7sk), Rondović.

U subotu su na rasporedu mečevi za konačan plasman na turniru.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC