• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vered: U Pionir zbog Mekela i Zvezde

Fudbaler Crvene zvezde biće večeras uz košarkaše i zemljaka Gala Mekela na otvaranju sezone u ABA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde od 21.00 igraju protiv Mega Leksa na startu ABA lige, a u Hali Pionir imaće i podršku fudbalera Idana Vereda.

Poznato je da je Izraelac zaljubljenik u igru pod obručima, a poseban motiv dolaska na utakmice kolega iz košarkaške sekcije biće mu zemljak Gal Mekel, koji je ovog leta stigao među crveno-bele.

"Biću večeras u Pioniru, pričao sam sa Galom i poručio sam mu da ću doći da ga podržim. Svakako ću biti i na utakmicama Evrolige jer volim košarku. Crvena zvezda je veliki klub i kada kažem to, mislim na celo sportsko društvo. Drago mi je što u košarkaškoj sekciji ima igrač iz Izraela. To je dobro i za mene jer nisam jedini u Crvenoj zvezdi", rekao je Vered Tanjugu uz osmeh.

Krilni fudbaler Crvene zvezde pričao je i o svojoj profesiji i najavio da očekuje pobedu u subotu protiv Spartaka u Subotici.

"Naravno da verujem da ćemo nastaviti sa trijumfima i posle Subotice. Mi smo Crvena zvezda i gde god da igramo, bilo kod kuće ili u gostima, idemo na tri boda. Daćemo sve od sebe da se vratimo sa pobedom, iako sam čuo da travnata podloga na terenu Spartaka nije dobra".

Od dolaska Slavoljuba Srnića u Zvezdu, Izraelac se preselio na klupu, ali kaže da mu to ne predstavlja problem.

"Igrao sam prošli meč protiv Novog Pazara, ali nisam bio u potpunosti spreman jer sam prethodno propustio dva duela. Trener Božović odlučuje da li ću biti u najboljih 11 igrača, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje", smatra Vered.

Ipak, žao mu je što nije bio učesnik "večitog derbija", posebno jer je tada bio u formi.

"Pre derbija sam bio u formi, postigao sam gol protiv Mladosti i posle toga dve utakmice nisam igrao. Želeo sam da osetim atmosferu i odigram taj meč, ali trener je glavni i bira da li ću biti u sastavu. Svi smo u službi tima i pojedinci nisu previše bitni", naveo je Izraelac.

On je dodao da Superliga Srbije dosta ujednačena i da se izdvajaju samo Crvena zvezda i Partizan.

"U Srbiji postoji četiri ili pet timova koji su dobri, dok su ostali sličnog kvaliteta. Crvena zvezda i Partizan odskaču od ostalih, a nivo lige je sasvim solidan. Ipak, ne sme nijedan protivnik da se potceni jer to može da se obije o glavu".

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na prvom mestu tabele Superlige sa 29 bodova, osam više od drugoplasiranog Javora i devet od Partizana.

Izabranici Miodraga Božovića u subotu od 15 sati gostuju Spartaku u meču 12. kola Superlige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC