• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda o Sofu i Tomasu: Neozbiljni Twitter nalozi

"Naročito me nerviraju 'istočnjaci'", rekao je predsednik crveno-belih Nebojša Čović, uz objašnjenje koliko su pojačanja blizu Zvezde.

 Nebojša Čović o KK Crvena zvezda i twitter nalozima Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS


Več pre prethodne Zvezdine utakmice, jedan turski novinar, koji često piše o srpskim klubovima, objavio je na Twitteru informaciju da je Sofoklis Skorcanitis napustio crveno-bele, iako je on u tom trenutku trenirao sa ekipom.

Sama činjenica da je grčki centar već sutradan bio član startne petorke protiv Cedevite dovoljno govori koliko je taj izvor pouzdan i koliko je informacija bila tačna.

Predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović govorio je o tom traču odgovarajući na pitanje o eventualnom dolasku Dešona Tomasa, bivšeg igrača Barselone, koji je trenutno na probi u San Antoniju.

"Ako bude realno da se Vilijams vrati, obavestićemo vas. Mnogo je spekulacija. Ono što me čini srećnim jeste što imate puno nagađanja i 'lepezu' igrača koji se spominju, pa ako neko 'ubode', kažu da je on 'dobar i uvek informisan'. A, naročito me nervira kada vidim ove Twitter naloge, pogotovo 'istočnjake', koji se predstavljaju kao vaše kolege, a izuzetno su neozbiljni i oko Sofa i oko Tomasa. Radimo na skautingu velikog broja igrača, ali je puno limitirajućih faktora", rekao je on, a prenele "Novosti".

Koji su limitirajući faktori?

"To što bismo mi želeli, ide na milion, a mi taj novac nemamo"

Čović je podsetio da sadašnje novajlije u Zvezdi ne bi trebalo posmatrati kroz prizmu onoga što su njihovi prethodnici uradili.

"Nisam zaljubljive prirode. Ne mogu pojedine igrače da vidim u patikama onih od prošle sezone. Kada bismo imali para, doveo bih i četiri i pet igrača, ali za toliko nema para. Sačekajmo, moramo da verujemo u ove momke. Zvezda ima četiri pobede i samo jedan, slučajan poraz, koji se desio i koji može vaspitno da deluje na celu ekipu. Videćemo koji će to igrači biti i na kojim pozicijama. Stručni štab će doneti konačnu odluku, a deo moje odluke vezan je za to da li njihovu želju možemo finansijski da ispratimo. Što nas više bude na utakmicama i što više budemo učestvovali u akcijama Zvezde, imaćemo mogućnost da budemo sve jači i konkurentniji".

I Skorcanitis je komentarisao objavu da napušta klub.

"Zašto? Ne vidim nijedan razlog. Zadovoljan sam u Crvenoj zvezdi, treninzi su naporni i u potpunosti mi odgovara koncept trenera Radonjića", rekao je Grk.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC