• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Da posle derbija ne zamerimo sebi!

"U odnosu na situaciju u kojoj se Partizan nalazi, sigurno da uloga favorita pripada Zvezdi. Sa druge strane, mi imamo svoje želje i snove"

 Zvezda - Partizana Aba derbi, Božić o ekstremnoj motivaciji Izvor: MN PRESS

Petar Božić sprema se za još jedan "večiti derbi", a prevalio ih je preko glave mnogo!

I kao igrač i kao asistent... Ovog puta, na parket "Pionira", izaći će kao glavni trener.

Pred prvi ovosezonski okršaj protiv Crvene zvezde Telekom, poruka iz Partizana je jasna: Cilj je (samo) da se pruži maksimum.

"To će i za mene prvi derbi u ulozi glavnog trenera, a i jedan broj igrača sigurno će se naći u ulogama koje nose veću odgovornost. U odnosu na situaciju u kojoj se Partizan nalazi, sigurno da uloga favorita pripada Zvezdi. Sa druge strane, mi imamo svoje želje, snove i uz ekstremnu motivaciju, koju derbi sam po sebi pospešuje, voleli bismo da posle utakmice ne možemo sebi da zamerimo ništa, u smislu pristupa i borbenosti. Za koliko će to biti dovoljno, videćemo u utorak", rekao je trener crno-belih Petar Božić.

Iza njega, na klupi za rezerve, na početku utakmice sigurno će svoje mesto prvi put ove sezone zauzeti i Mihajlo Andrić, koji se vraća na teren posle teške povrede.

"Stvarno je pokazao ogromnu želju da se što pre vrati, da se priključi i da pomogne. Mislim da tu želju ja kao trener moram da podržim, ali i da iskontrolišem, jer je napravio stvarno dugačku pauzu. Njegovo priključivanje ide postepeno. Biće u timu, ali njegova uloga biće određena naspram realnog stanja. Ne bih da žurbom napravimo grešku koja će i njega i nas skupo koštati".

Komentarišući činjenicu da njegov tim ulazi u derbi sa deobe poslednjeg mesta (skor 2-5), Božić je podsetio da su neke utakmice na početku sezone mogle biti i drugačije završene.

"Momenti iskustva i sreće delili su nas od boljeg kraja u nekim mečevima. Treba da se fokusiramo na borbenost i agrresivnost i da na taj način odgovorimo na način igre Zvezde i jedino tu zahtevam maksimum. Što se ostalih stvari tiče, one će možda doći kao proizvod toga. Bilo je u prvom delu momenata gde smo pokazivali dobru borbenost i agresivnost, a onda imali prazne minute. Treningom to pokušavamo da rešimo".

Kako se Kevin Džons navikava na saigrače?

"Priključio se bukvalno u ponedeljak. Imao je tih sedam dana da se pripremi, mislim da je to malo vremena, ali sigurno da će njegovo prisustvo pokazati zašto je doveden. Da li će biti iznenađenje, to ćemo videti", podvukao je Božić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC