• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: U junu će opet biti Kalemegdan

Autor mondo.rs

Trener Zvezde kaže da je uz aktuelne probleme najvažnije ostati u trci za plej-of ABA lige, dok je "Evroliga veliko iskustvo".

 Trener KK Crvena zvezda dejan Radonjić o derbiju, sezoni, Evroligi Izvor: MN PRESS

Laknulo je Dejanu Radonjiću posle pobede nad Partizanom, u prvom "večitom" derbiju ove sezone (92:77).

Crvena zvezda je dospela na deobu drugog i trećeg mesta sa Megom, korak iza Budućnosti, a ekipa će imati dva dana da se u relativnom miru pripremi za veliki evroligaški okršaj sa Fenerbahčeom.

"Čestitam igračima na novim bodovima i na pobedi nad Partizanom. To je uvek bitno. Drago mi je zbog njih, jer jako dobro znam koliko je teško, još od prvog dana kada smo počeli, 10. avgusta. Problemi su počeli i pre tog dana, tako da je svaka dobra situacija za mene radost, u momentu kada okolnosti nisu onakve kakve želim i kakve bi navijači Zvezde voleli da budu", izjavio je trener crveno-belih.

Radonjić je ukazao na povrede Dangubića i Mitrovića, manje, ali nezanemarljive pehove drugih igrača, naglasio da u Evroligi nije mogao da "veže" dve utakmice u istom sastavu.

"Videli ste koliko štaka ima kraj terena... Cirbes je danas igrao, a možda nije trebalo. Bio je na pregledu dva sata. Počeo je sezonu sa jednim treningom. Tejić se vraća, a imao je dve pauze... Sve se to odražava na čitav naš radni deo, koji ne izgleda onako kako je bilo planirano. Radimo koliko nam okolnosti omogućavaju i uz sve probleme izuzetno funkcionišemo, zbog čega sam izuzetno zadovoljan".

Prošle sezone je Zvezda "na Jadranu" postavljala rekorde, sada bi se Radonjić zadovoljio i četvrtim mestom posle 26. kola!

"Dobro je što smo pobedom u derbiju ostali u borbi za plasman među prve četiri ekipe. Iz ove perspektive, najbitnije je da budemo među četiri. A, kada bude došlo vreme za odlučujuće borbe, da uradimo ono što smo pokazali da možemo".

Radonjić je dodao da je posebno zadovoljan igrom u drugom poluvremenu meča protiv Partizana i potom poslao poruku optimizma "svima koji vole Zvezdu" i "svima koji su u Zvezdi".

Aludirao je na proslavu titule prvaka države, koja je osvojena posle 17 godina "posta".

"Bilo je grešaka, nisam zadovoljan određenim segmentima, ali znam da će u junu opet biti Kalemegdan, kao prošle godine. I to mi je najbitnije. Koliko će biti poraza u Evroligi... Bože moj. To je za nas veliko iskustvo. Biće mi teško, znam, biće raznoraznih simpatičnih analiza, ali..."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC