• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rouz i Čikago - vreme za rastanak?

Autor mondo.rs

Prema informacijama američke TV mreže ESPN, MVP za 2011. godinu uskoro bi mogao da napusti "Vetroviti grad".


"Nije Rouz kriv za to što mu je povređeno koleno, ali ni njegov stav nije baš savršen", otkrio je u sredu dobro obavešteni američki novinar Brajan Vindhorst.

Tom rečenicom, on je javno nagovestio ono o čemu se "šuška" već nekoliko nedelja: Bliži se raskid Derika Rouza i Čikaga, posle sedam godina.

"Ne znam koliko će to dugo trajati, ni kada će taj rastanak biti završen, ali se to jasno vidi. Ekipa i čitava organizacija Bulsa krenuli su napred", pojačao je tvrdnju Amerikanac.

Trenutno bi samo jedan tim imao prostor za Rouzovu platu (16,4 miliona dolara), a to je Portland, koji na toj poziciji već ima lidera tima - Demijena Lilarda. Do isteka ugovora nekad najboljeg igrača lige ostalo je još manje od dve godine (2017).

Bez obzira na epilog ove priče, česta odsustva bivšeg MVP-a stvorila su prostor za afirmaciju Džimija Batlera, koji je on apsolutno iskoristio. Bulsi se sve češće zovu njegovim timom, nego "ekipom Derika Rouza".

"Nije me briga za to čiji je tim i uopšte to ne gledam. Posao mi je samo da pobeđujemo. Kada smo uspešni, onda svi izgledaju sjajno", rekao je letos Batler, nakon nekoliko objava o navodnom sukobu dva najbolja igrača tima Frejda Hojberga.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC