• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK ZVEZDA: I dalje bez predsjednika

Skupština KK Crvene zvezde nije usvojila ostavku predsjednika Slobodana Vučićevića, koji je ostao član Upravnog odbora kluba.

 KK ZVEZDA: I dalje bez predsjednika  Izvor: MONDO

Novog predsjednika odrediće UO, koji, prema izmijenjenom statutu, broji 25 članova.

Predsjednik skupštine kluba, Zoran Drakulić rekao je da će se sastanak odbora održati "za sedam do 10 dana", a na njemu će biti određen novi Izvršni odbor, koji će činiti predsjednik, četiri potpredsjednika i dva člana UO.

Članovi UO crveno-bijelih u narednom periodu biće: Zoran Drakulić, Slobodan Vučićević, Božidar Maljković, Klod Kolarov, Toplica Spasojević, Bojan Radun, Vladimir Kostić, Dragan Tarlać, Zoran Jakovljević, Dragan Nikolić, Mitar Jović, Vladan Simeunović, Ivan Tasovac, Zoran Živković, Branislav Grujić, Goran Trivan, Branko Kovačević, Đorđo Antelj, Nenad Šarenac, Bratislav Đorđević, Ranko Žeravica, Igor Isailović, Nebojša Ćirić, Ljiljana Popović i Nada Marković.

Drakulić je naveo i da je želja svih u klubu da Vučićević ostane na funkciji predsjednika.

"Nismo dobili dodatna objašnjenja za Vučićevićevu ostavku, pa je i nismo usvojili. Razumijem da se istrošio, ali predsjednik će ubuduće imati ogromnu podršku. A i ne očekujemo od Vučićevića da izdvoji lična sredstva, to smo pokrili na druge načine", rekao je predsjednik Skupštine čijoj je sjednici prisustvovalo 24 od 35 delegata.

Budžet Zvezde za ovu sezonu biće prepolovljen u odnosu na prethodnu, pošto i crveno-bijeli, prema riječima Drakulića, imaju poteškoće zbog svjetske finansijske krize.

Drakulić je naveo i da je pokrenuta inicijativa za izgradnju klupskih prostorija sa terenima, pošto je objekat na Malom Kalemegdanu, koji Zvezda trenutno koristi, upotrebljiv samo tokom ljeta.

Maljković je istakao da je najbitnija odluka Skupštine promjena statuta i formiranje brojnog UO zbog čega Zvezda ubuduće neće zavisiti od jednog čovjeka.

"Zadatak je da stvorimo tim u odijelima i kravatama, koji će Zvezdu držati na duži period, ne na godinu dana... A vjerujte, biće u tom timu jakih igrača", naveo je Maljković i dodao da se on neće baviti sportskim pitanjima u klubu.

"Naredne dvije godine svejedno ne možemo u Evroligu. Zato moramo da mislimo i na mlađe generacije, da napravimo tu našu kasaranu, Zvezdinu kuću. Da, ako ne daj Bože dođe do privatizacije, iza nas ostane neki trag. A Zvezda sada nema ništa, možda dvije loše pisaće mašine", naglasio je Maljković.

Aleksandar Vlahović je istakao da je cilj da se stvori stabilan klub, koji će u kontinuitetu bilježiti dobre rezultate. "Siguran sam da okrećemo novu stranicu za uspješnu budućnost Zvezde", rekao je Vlahović.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC