• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Odavde krećemo

Trener Partizana na konferenciji za novinare je djelovao kao da nije iznenađen porazom od Cibone u derbi meču drugog kola NLB lige.

 Vujošević: Odavde krećemo Izvor: MONDO

Uostalom, on ga je na neki način najavio u izjavi koju je dao za MONDO po povratku sa turneje po Sjedinjenim Američkim Državama.

Nabrajajući faktore koji su rezultirali prvim neuspjehom u borbi za bodove, Vujošević je pomenuo nepotpunu adaptaciju (na klimatsku i vremensku razliku), umor, bolest Marića, povredu Kecmana, veliki broj debitanata i nekompletan tim.

Umor, bolesti i povrede će proći, Vujošević je najavio da će plejmejker iz inostranstva stići "u narednih nekoliko dana", ali sazrijevanje mladih igrača svakako će potrajati.

"Momci su pokazali da imaju talenat. Igrali su u reprizi finala od prošle sezone i to je dragocjenost koju se nadam da će znati da upotrebe", izjavio je iskusni trener.

Kada je riječ o utakmici sa Cibonom, bio je odmjeren u kritici.

"Zamjeram sebi i timu što nismo bili puno borbeniji i agresivniji tokom svih 40 minuta. Sa postojećim kvalitetom jedino tako možemo da igramo. Neke je sputao strah, neke neiskustvo, promašili smo puno slobodnih bacanja... Bilo je dosta ničim izazvanih grešaka".

Vujošević je priznao da je bilo loših individualnih partija.

"Kao što ne izdvajamo igrače u pobjedama, nećemo to da radimo ni u porazu, naročito kada je očigledno koji su igrači podbacili. Treba pomoći svakom ko ima potrebu za tim. Ovo je pozicija iz koje krećemo, moramo da radimo na otklanjanju nedostataka..."

Trener Cibone Velimir Perasović rekao je da ne može da se sjeti kada je Cibona posljednji put pobijedila Partizan u Beogradu i da su samim tim ovi bodovi izuzetno vrijedni.

"Znali smo da Partizan nije kompletirao ekipu i da ćemo imati svoju šansu. Samo je trebalo odigrati hrabro i iskoristiti je. Ova pobjeda je ipak samo kap u moru. Mi takođe imamo mlad tim i možemo da izgubimo u Zagrebu od FMP-a u sledećem kolu. Tek je početak lige, biće uspona i padova za sve".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC