• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kari pre Karija? Bela čokolada!

Autor mondo.rs

Šakil O Nil zanimljivo odgovorio na pitanje: "Sa kim bi uporedio najboljeg igrača današnjice?!"


Dok Golden Stejt piše rekorde i stvara istoriju NBA lige, mnogi se češu po glavi i pitaju da li su ikad videli košarku kakvu igraju Stef Kari, Klej Tompson, Drejmond Grin i saigrači...

Na konkretno pitanje da li bi Karija mogao da uporedi sa nekim igračem iz prošlosti, legendarni Šakil O' Nil dao je zanimljiv odgovor:

"Razmišljao sam o tome. On je 'Bela čokolada', na višem nivou", rekao je u razgovoru za jedan američki radio.

Naravno, ljubiteljima NBA lige u našoj zemlji nije potrebno objašnjenje da se iza neobičnog nadimka krije Džejson Vilijams, čuveni plejmejker tima Sakramento Kingsa, uz čije je utakmice Srbija legala u krevet i budila se.

Vilijams (40) igrao je 11 godina upečatljivim stilom koji nije mogao proći neopaženo. Dodavanjima iza leđa, igrom laktovima i drugim atrakcijama "kupovao" je navijače gde god je igrao, a nosio je dres "kraljeva" (1998-2001), Memfisa (2001-05), Majamija (2005-08), Orlanda (2009-11) i Memfisa, u kojem je 2011. i završio karijeru.

...
Izvor: YouTube

Sa Šakilom je nosio dres Hita i zajedno su 2006. bili deo šampionskog tima. O' Nil je te sezone osvojio svoj četvrti i poslednji prsten.

"I 'Bela čokolada' bio je niski bek, naravno - pričam o Džejsonu Vilijamsu. On je bio ista pozicija kao Stef i nije toliko šutirao za tri, ali bi publika poludela kada bi se 'digao' iz daljine i pogodio. Barataju loptom na isti način, Stef takođe voli da dodaje iza leđa..."

"Kada bih morao da uporedim Karija sa nekim, ne bih znao ko bi to mogao da bude, ali sam pre neko veče gledao neke Vilijamsove najbolje poteze i zaključio da je Kari 'Bela čokolada puta deset'", tvrdi O' Nil.

Slavni centar potom je otkrio i zanimljiv detalj.

"Znate šta je čudo? Džejson mi je komšija u Orlandu i on i dalje radi te iste stvari. Kad sam ga video, rekao sam mu samo 'Čoveče odmori'", nasmejao se Šakil.

Ovako danas igra i izgleda Džejson Vilijams:

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC