• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rebić: Kad sam pogledao ka klupi...

Autor mondo.rs

Plejmejker Zvezde smireno je govorio posle meča karijere. Tako je izgledao i u duelima sa organizatorima igre šampiona Evrope.

 Rebić: Kad sam pogledao ka klupi... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS


Kad je Dejan Radonjić poslao Stefana Jovića u svlačionicu, 15 minuta pre kraja meča sa Realom, na raspolaganju je imao još samo dve opcije na mestu plejmejkera: Nikolu Rebića i povređenog Gala Mekela.

Ono što je usledilo, ostaće dugo upamćeno.

Rebić je ušao u igru i preuzeo organizaciju napada crveno-belih protiv šampiona Evrope. Epilog: Zvezda je pobedila, a Real tiho napustio Pionir, kao poslednjeplasirani tim Grupe A.

"Mislim da u tom trenutku, kad je Jović izašao, niko nije očekivao da preokrenemo, ali verovali smo i odigrali smo jako hrabro", rekao je mladi Rebić (20) nakon meča karijere.

Do kraja je zabeležio pet poena i četiri asistencije. Ubacio je trojku od nemerljivog značaja pri vođstvu Zvezde od poena prednosti.

"Drago mi je što je u tim momentima mlada petorka bila na terenu. Kvinsi je tada igrao baš dobro, potom i Maik, a mi mlađi smo se trudili da njih gledamo, pa da iskoristimo ako nam se otvori prostor za asistenciju ili šut. Pohvalio bih igru celog tima, bili smo kao jedan. U najtežem momentu pokazali smo karakter".

U prošlom kolu Evrolige, u kojem je Zvezda u finišu ispustila vođstvo baš sa njim na terenu, naučio je važnu lekciju.

"I protiv Strazbura se desila situacija da ostanem sam na mestu plejmejkera, kad je Jović ispao zbog pet ličnih. Za mene je ovo ogromno iskustvo, jer dve godine praktično nisam dobijao veliku minutažu".

"Bilo je malo straha kad sam ušao, pogledao na klupu i video da nikog nema tu. Na kraju je bilo i umora, ali sam rekao sebi 'Stisni zube ovih par minuta i odigraj najbolje što možeš".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC