• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Sebe sam kaznio, gledao sam na telefonu

Autor mondo.rs

Plejmejker Zvezde iz svlačionice je pratio završetak meča u live prenosu na mobilnom telefonu.

 Jović: Sebe sam kaznio, gledao sam na telefonu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dok se Pionir tresao i gledao pobedu Zvezde nad Realom, Stefan Jović sedeo je u svlačionici i pratio rezultat na mobilnom telefonu.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić poslao ga je u tunel na početku drugog poluvremena, posle nervoznih reakcija plejmejkera na faul i na tehničku grešku.

"Sam sebe sam kaznio svojom glupom i ishitrenom reakcijom. Ostavio sam opet saigrače, večeras na 15 minuta pre kraja. Najveća kazna je što sam preko telefona pratio do kraja utakmicu", rekao je Jović.

Plejmejker je jako ljut na sebe.

"Jedva čekaš da igraš pred ovakvom publikom i onda te jedna glupa sitnica izbaci iz takta, a onda ishitreno, glupo i sa puno emocija reaguješ i završiš u svlačionici", dodao je.

"Najbitnije je da smo dobili, to je bio cilj pred utakmicu. Dva puta smo imali iskustvo da posle dobijene utakmice u Evroligi loše igramo u ABA ligi, koja je za nas prioritet u ovom periodu. Čeka nas ozbiljna utakmica u ponedeljak i moramo to da shvatimo kao finale, da dobijemo to. Kao finale, što bi rekao Rodrigez", takođe je poručio Jović.

U petak je ceo dan spekulisano da li će moći da igra zbog povrede kuka, ali se ipak našao u sastavu, kao i Gal Mekel, koji ipak nije nastupio.

"Imam problema sa kukom zadnjih mesec dana, od Partizana, i konstantno mi se dešava da padam na taj desni kuk. Sinoć nisam mogao da treniram, danas je malo bolje i uz lekare smo uspeli da sve to sredimo. Radujem se što nije ništa ozbiljno".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC