• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opasan prvi red: Lebron poslao ženu u bolnicu!

Autor mondo.rs

Neprijatna scena na utakmici Klivlend - Oklahoma. Supruga golfera Džejsona Deja na nosilima je izneta iz dvorane. "King" Džejms se izvinio.

Ne samo u NBA ligi, već i šire, mesta za sedenje odmah do parketa najskuplja su, najprestižnija i – potvrđeno je prethodne noći – najopasnija!

Supruga poznatog golfera Džejsona Deja, Eli Dej, izneta je na nosilima iz dvorane u Ohaju i prevezena u obližnju bolnicu nakon što je na nju, u žaru borbe, naletelo 113 kilograma mišića Lebrona Džejmsa.

"King" Džejms, tokom utakmice Klivlend Kavalirs – Oklahoma Siti Tander, zaleteo se svom snagom da stigne jednu loptu koja je "krenula" u aut i pritom završio u krilu omalene Eli, koja je potom pala i ostala da leži.

Incident.
Izvor: YouTube



Ukazana joj je prva pomoć, stavljena "kragna" i ona je potom napustila dvoranu (rezultat je u tom trenutku bio 89:91 za Kavse), a u nastavku meča domaći tim odbranio je nalet Tandera i stigao do pobede 104:100.

"Eli, iskreno se nadam da si dobro. Izvini. Nadam se da ćete ponovo doći na utakmicu", napisao je Džejms na Twitter profilu i dodao šta mu je Eli poručila prilikom izlaska s parketa:

"Stisnula mi je ruku i rekla da će biti OK. Posle su mi rekli da se dobro drži. Nisam imao nameru da je povredim, krenuo sam po loptu, krivo mi je što se ovako završilo".


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC