• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega: "Skalp" Partizana = korak bliže plej-ofu

Autor mondo.rs

Tim Dejana Milojevića želi protiv crno-belih da se vrati na pobednički kolosek posle dva poraza u ABA ligi i olakša put ka cilju ove sezone

Megu u subotu očekuje jedan od najvažnijih duela u sezoni. U 15. kolu ABA lige gostuju Partizanu u Pioniru.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević ističe da će to biti meč protiv ekipe koja je mnogo napredovala u odnosu na prvi duel ove sezone i veoma značajan u borbi za prva četiri mesta.

"Pred nama je izuzetno težak meč. Partizan je kompletirao ekipu i podigao formu, pa se nalaze u drugačijoj situaciji u odnosu na početak sezone. Iako to možda nije rezultatski tako izgledalo, jedni su nam od konkurenata u borbi za plej-of uz ekipu Zadra. To je vrlo bitna utakmica za nas gde bismo pobedom sebi značajno olakšali put ka cilju, plasmanu među četiri najbolje ekipe", rekao je Milojević.

Mega je poražena u poslednja dva meča u regionalnom takmičenju, od Metalca u Valjevu i Crvene zvezde u Sremskoj Mitrovci. Trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa skorom 9-5, dok je Partizan sedmi sa šest pobeda i osam poraza.

Mega Leks i Partizan do sada su u ABA ligi odigrali pet mečeva, a tim Dejana Milojevića slavio je samo jedanput - na poslednjem susretu, odigranom u drugom kolu ove sezone u Sremskoj Mitrovici (76:59).

Đorđe Simeunović uoči meča sa crno-belima ističe da njegov tim mora da izvuče pouke iz poraza na prethodnim duelima i da u finišu donosi pametnije odluke i odigra sa više koncentracije.

"Vrlo je bitno zbog samopouzdanja ekipe da se posle dva poraza podignemo i vratimo na pobednički kolosek. Partizan je daleko jači u odnosu na prvi meč u Sremskom Mitrovici i vrlo smo svesni toga. Biće to težak meč, ali ćemo se potruditi da pobedom održali ili povećali prednost u odnosu na direktne konkurente u borbi za plej-of", naveo je Simeunović.

Meč Partizan - Mega Leks igra se u subotu od 19 časova u hali Pionir, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

PAROVI 15. KOLA

SUBOTA

Metalac – MZT (17)

Partizan – Mega Leks (19)

Tajfun – Cibona (19)

Zadar – Krka (21)

NEDELJA

Olimpija – Igokea (17)

Cedevita – Sutjeska (19)

PONEDELJAK

Budućnost – Crvena zvezda (21)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC