• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se zahvalio Kosti, a Grobari Brkiću!

Autor mondo.rs

Uoči derbi meča sa Mega Leksom Kosta Perović je izašao na parket u ulozi novopečenog "penzionera". Partizan mu se dresom odužio za vernost, a navijači Partizana posvetili transparent Harisu Brkiću

Kada je Partizanov centar Kosta Perović pre četiri dana saopštio da zavrašava karijeru mnoge je ta odluka iznenadila, ali ne i šokirala kada se uzmu u obzir sve povrede koje je u toku karijere imao ovaj košarkaš rođen u Osijeku.

U svojoj 31-oj godini rekao je: kraj!

Vratio se ove sezone u KK Partizan kako bi pomogao klubu, ali se videlo otpočetka da mu "nije udobno na terenu", i da jednostavno ne može da se opusti i igra košarku. Poslednji meč u karijeri odigrao je protiv Olimpije 5. decembra, a na parketu je proveo samo 4. minuta...

"Bila je velika čast i zadovoljstvo sve ove godine igrati u Partizanu. Svakako ću nastaviti da dolazim na utakmice i učim svoju decu kako se voli Partizan", kazao je za klupski sajt nakon saopštavanja ove teške odluke.

Partizan mu se zahvalio na svemu prvo rečima, a onda i poklonom na meču protiv Mega Leksa, koji Kosta gleda u društvu svoje porodice. Sem u dva navrata u Partizanu, ovaj košarkaš je igrao i za Beopetrol, Golden Stejt, Valensiju, Barselonu, Unikahu i Jenisej, a u karijeri je osvojio preko deset trofeja.

Navijači su takođe istakli transparent koji se odnosi na bivšeg košarkaša Partizana Harisa Brkića koji je pre 15 godina ubijen ispred Pionira... "Znamo da i gore postižeš pogodak", stoji na transparentu Grobara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC