• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasilije Micić ide u Španiju?

Autor mondo.rs

Talentovani plejmejker Vasilije Micić blizu je prelaska u Estudijantes, tvrdi ugledni španski portal "Gigantes del Basket".

 Vasilije Micić ide u Estudijantes Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Evroligaška utakmica protiv Crvene zvezde u Beogradu, u kojoj i nije baš impresionirao (2 izgubljene lopte za 4 minuta), mogla bi da bude poslednja u karijeri za Vasilija Micića u dresu minhenskog Bajerna.

21-godišnji plejmejker iz Kraljeva postao je glavna meta španskog Estudijantesa koji traži igrača na toj poziciji, a interesantan im je upravo srpski košarkaš koji nema mnogo prostora u Bajernu.

Estudijantes je prvo ciljao Kanađanina Fila Skraba sa koledža Karlton koji trenutno nastupa za atinski AEK, ali kada se Micić "ukazao na tržištu", predstavnici španskog kluba su ipak odlučili da bivši košarkaš Mega Leksa bude prioritet.

Micić se u prethodnih godinu i po dana borio sa brojnim povredama, a zbog povrede kolena je propustio i prethodno Svetsko prvenstvo, dok su zbog novih povreda ove sezone prve opcije Svetislava Pešića Gavel i Renfro.

Estudijantes se nalazi pri dnu tabele sa samo jednom pobedom u deset mečeva, a za njih igra i srpski košarkaš Stefan Birčević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC