• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-belima odbijeno od plate!

Autor mondo.rs

Potpredsednik Partizana Miroslav Berić za "Sportski žurnal" otkrio da su igrači i stručni štab kažnjeni zbog poslednjih poraza.

 KK Partizan, kazne za igrače Izvor: MN PRESS

Novi stručni štab i igrači Partizana imali su podršku klupskog rukovodstva posle brojnih posrtanja u ABA ligi ove sezone, ali sve ima svoj kraj, pa tako i strpljenje ljudi koji se svim silama trude da ekipa bude redovno plaćena i da ne bude izgovora za loš odnos prema dresu i profesionalnim obavezama, u šta spada mnogo toga - recimo, pokušaji "herojskog" rešavanja utakmica ili sklonost padovima koncentracije u prelomnim momentima.

"I dalje nismo 100 finansijski sigurni, ali na sve načine uspevamo da budemo korektni prema ekipi. Zato i oni moraju da budu svesni situacije u kojoj smo svi", rekao je za "Sportski žurnal" potpredsednik Partizana Miroslav Berić.

Drugi čovek kluba nakon septembarskih promena, bez ustezanja otkriva:

"Stručni štab i igrači su kažnjeni odbijanjem od mesečne plate. Bilo je (od početka sezone - prim. aut) milijardu sastanaka, bilo je i oštrih reči, ja sam sišao u svlačionicu posle utakmice protiv Tajfuna, da momci shvate situaciju. Bilo je i sastanaka samo sa trenerom... Ako nisu reagovali na toliko kritika, ovo je iznuđena solucija, pretposlednja. Ako ni ona ne pomogne, ići ćemo na raskide ugovora".

Berić kaže da je posle toliko utakmica izgubljenih "na jednu loptu" očigledno da problem treba tražiti u svojim redovima.

On je ponovio reči izgovorene neposredno po dolasku na funkciju, da ove sezone pred ekipu neće biti postavljen imperativ visokog plasmana, ali da je ipak nedopustivo izgubiti od Mega Leksa i MZT Skoplja na način kako se gubilo, u situaciji kada su dve pobede mogle da "lansiraju" Partizan u borbu za četvrto mesto i učešće u plej-ofu.

U nedelju (17.00) u Pionir stiže Igokea. To će biti prilika da se vidi koliko je kazna inspirativno delovala na Marinkovića i drugove, ali i na šefa struke Petra Božića i saradnike.

Crno-beli se sa skorom 6-10 nalaze na deobi 9. do 12. pozicije, dok je Igokea sa Sutjeskom na poslednja dva mesta na tabeli.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC