• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stef Kari loše utiče na mlade košarkaše"

Autor mondo.rs

Bivši trener Golden Stejta Mark Džekson pokušao da uputi kompliment Stefu Kariju, ali je na kraju to zazvučalo kao vrlo ružna kritika. Kari odgovara da će razgovarati sa njim...

Golden Stejt Voriorsi su od početka sezone zabeležili samo jedan poraz, a najbolji igrač ovog tima Stef Kari igra neverovatno dobro. Posle MVP sezone prošle godine, on sada beleži još bolje statistiku, a beleži skoro pet trojki po meču i to sa procentom uspešnosti od 44.5%.

Po tome je daleko ispred svih u NBA...

Tokom Božićne utakmice protiv Klivlenda morao je da izađe iz igre zbog povrede lista, ali se ipak vratio na parket i u finišu meča svojim polaganjima prelomio utakmicu koju su Voriorsi potom dobili. Repriza prošlogodišnjeg finala opravdala je očekivanja, a s obzirom na to da je u pitanju praznik, mnogo velikih imena je komentarisalo utakmice.

Između ostalih i Mark Džekson, bivši trener Golden Stejta i Stefa Karija. On je taj posao obavljao do 2014. godine kada ih je preuzeo Stiv Ker koji je potom i osvojio šampionski prsten sa ovim timom. Za televiziju "ABC" je govorio pre utakmice i pokušao da uputu kompliment Stefu Kariju...

"Stef Kari je sjajan. Stef Kari je MVP. On je šampion. Zato vas molim da razumete ono što ću sada reći...", počeo je priču Mark Džekson.

"U nekoj meri on u ovom trenutku šteti košarci".

Potom je pokušao da obrazloži zašto to misli...

"Zbog čega to kažem? Zato što stalno odlazim u srednjoškolske školske sale i gledam te klince, a prva stvar koju oni rade je da trče ka liniji za 3 poena i šutiraju. Oni nisu Stef Kari... Radite i na ostalim aspektima igre", objasnio je svoje mišljenje Džekson.

Karijevo šutiranje trojki u tranziciji u prvim sekundama napada je dakle ostavilo popriličan utisak na bivšeg trenera, ali mu nije zamerio. Kazao je da nije razumeo o čemu priča, te da će razgovarati. I podvukao da "onaj ko zna da šutira - neka samo šutira".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC