• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski derbi: Jokić pogađao, Bobi blokirao!

Autor mondo.rs

Sjajno veče za srpske košarkaše u NBA. Jokić i Marjanović igrali jedan protiv drugoga...

U direktnom okršaju nekadašnjih saigrača, a potom i rivala iz ABA Lige, Spursi Bobana Marjanovića su bili bolji od Nagetsa Nikole Jokića 101:86, a srpski košarkaši su ostali poprilično dobar utisak u noći između subote i nedelje.

Napomena da će Tim Dankan "presedeti" ovu utakmicu značila je i veću minutažu za Bobana Marjanovića, pa je on igrao svoju drugu najveću minutažu ove sezone - skoro 15 minuta, a za to vreme zabeležio je čak 10 poena (1-3 iz igre i 8/8 bacanja), a naročito se istakao u odbrani gde je pokupio 7 skokova i "zalepio" 4 blokade.

Do 17 pobed kod kuće Spurse je nosio Kavaj Lenard sa 20 poena, ali da je Denver imao bar još nekoga ko je bio inspirisan kao Nikola Jokić...

Talentovani srpski centar sa druge strane je pružio još jednu briljantnu partiju, pa je i u ovoj utakmici bio najefikasniji u svom sastavu, a meč je počeo sa klupe.

Za 22 minuta ubacio je 22 poena, uzeo je najveći broj šuteva u svojoj ekipi 10-19, ali i dodao 7 skokova i 5 asistencija. Sjajnu raznovrsnu partiju mu je malo pokvario Boban Marjanović u direktnom okršaju, pošto ga je blokirao u dva navrata!


Treba podsetiti da je Jokić u izuzetnoj formi, pa u poslednje četiri utakmice prosečno beleži 15,5 poena po meču uz 7,2 skokova!

jokic jokić
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC