• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Mogao sam da odem...

Trener crno-bijelih smatra da mnogi imaju kompleks Partizana, zbog čega njegov tim ispašta. Kaže da nije htio da napusti brod koji tone.

 Vujošević: Mogao sam da odem... Izvor: MONDO

Partizan je pobijedio Hemofarm poslije uzbudljivog produžetka, koji je izborio kapiten Petar Božić trojkom uz zvuk sirene - 84:80, 67:67 (18:12, 18:19, 18:21, 13:15, 17:13).

Crno-bijeli su tako izvojevali drugu pobjedu u 4. kolu NLB lige (utakmica 1. kola sa FMP-om je odložena), a Vrščane zakucali za dno, jer su u Pioniru doživjeli treći poraz u sezoni.

Trener šampiona Srbije Duško Vujošević u svom stilu je prokomentarisao pobjedu nad Hemofarmom.

"Ljudi nisu svjesni da imamo dosta problema zbog brojnih promjena i kritikuju nas. Protiv Hemofarma smo pravili glupe greške, ali ćemo ih vremenom ispraviti. Mogao sam ljetos da odem, ali nisam čovjek koji napušta brod koji tone", počeo je Vujošević.

Učitelj crno-bijelih košarkaša je rekao da neće da komentariše suđenje, ali...

"Mnogi imaju kompleks Partizana. Zbog toga su i sudije pod pritiskom. Šta da radimo kad nas poslije Evrolige i u NLB ligi stavljaju u poziciju autsajdera", dodao je Vujošević i zahvalio se navijačima na podršci.



Aleksandar Marić je bio najzaslužniji za pobjedu (20 poena, 16 skokova), ali Božićeva trojka za 67:67 je izvukla parni valjak iz ambisa.

"Zadovoljan sam pobjedom, ali ne i igrom. Moramo da ubrzamo period uigravanja novih košarkaša", bio je prvi komentar Božića poslije utakmice.

Upitan da li je akcija u posljednjem napadu regularnog toka napravljena baš za njega, Božić je kazao:

"Uvježbavali smo ovu akciju", a potom se nasmijao i dodao: "Ma jok, lopta došla do mene, šutnuo sam sa namjerom da uđe i ušla je".

Trener Hemofarma Stevan Karadžić žali što je njegov tim ispustio pobjedu.

"Partizan je dobro igrao, imao je vođstvo, ali smo mi sve vrijeme bili blizu. Na kraju smo uspjeli da preokrenemo, ali nismo poštovali dogovor da pravimo faul na tri poena razlike. To nije prvi put da primamo trojku u finišu i moramo da popravimo ovaj segment", ocijenio je Stevan Karadžić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC