• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Partizan je sa 4. mesta osvajao titulu

Autor mondo.rs

"Nisam baš ja mogao da uđem da napravim faul", rekao je trener Zvezde posle poraza od Cedevite.

 Dejan Radonjić o porazu KK Crvena zvezda od Cedevite Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom ostala je u ponedeljak sa jako malim šansama da u "jadranskom" doigravanju ima prednost domaćeg terena.

U derbiju protiv Cedevite, pred svojim navijačima, izgubila je u neizvesnoj završnici, ispustivši dvocifrenu prednost u poslednjoj četvrtini meča.

Pri poslednjem napadu Zagrepčana, kad je rezultat bio nerešen, Dejan Radonjić tražio je od svojih igrača da naprave faul, ali ta komanda nije na vreme došla do Stefana Jovića, koji je kasno reagovao i napravio ličnu grešku samo pet sekundi pre kraja.

Džejkob Pulen iskoristio je prvo slobodno bacanje, a Tarens Kinzi nije za pet sekundi uspeo da pretrči teren i pogodi o tablu. Epilog: Bodovi su otišli u Hrvatsku.

"Zakasnili smo sa pravljenjem faula, Jović nije čuo... Mislim da Jović nije čuo kada sam rekao da se pravi faul. Bio je okrenut leđima i nisam baš ja mogao da uđem da napravim faul", rekao je Radonjić posle utakmice.

Trener crveno-belih posebno je istakao sjajnu napadačku deonicu gostiju u poslednjoj četvrtini, u kojoj je njegov tim doživeo poraz po scenariju iz prethodne utakmice, protiv Efesa.

"Meč smo otvorili nervoznije nego obično, a pored toga bili smo 'mekani'. Uspeli smo u nastavku da odigramo bolje u oba pravca, igrali smo pametnije, ali se Cedevita vratila trojkama iz čistih pozicija. Primili smo 28 poena u poslednjoj četrvtini, a neverovatna trojka je bila Bilana kada se meč lomio", rekao je Radonjic na konferenciji za medije u hali Pionir.

S obzirom na to da je sve realnije da će prednost domaćeg terena u doigravanju imati Budućnost i Cedevita, Radonjić je rekao da su crveno-beli finiš sezone mogli da dočekaju na boljoj poziciji, ali i da se mnogo puta dešavalo da ekipa koja nema prednost domaćeg terena u plej-ofu osvoji ABA ligu.

"Na trećoj smo poziciji, ali mogli smo bolje. Evidetno je bilo da je Cedevita iskoristila našu neuigranost i u nekim situacijama smo morali da pronađemo bolja rešenja. Ne bi bilo prvi put da prvak ABA lige bude neko ko nije sa prve pozicije. Partizan je ulazio sa četvrte pozicije, pa je osvajao trofej", zaključio je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC