• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić: Ne odustajem kad je najteže

Autor mondo.rs

Mladi trener najavio nastavak borbe i posle katastrofalnog nastupa crno-belih u Nikšiću. Murić: "Evidentno je da nam fali samopouzdanje".

Partizan je u jednoj od najvažnijih i potencijalno prelomnoj utakmici, pružio najslabiju partiju od početka sezone. Imali su crno-beli sreće da im Sutjeska padom koncentracije u poslednja tri-četiri minuta dozvoli da smanje na konačnih 82:71, inače bi na parketu debitanta u ABA ligi izgubili sa 20-25 poena razlike.

I to bi bio pravi odraz onoga što su prikazali u Dvorani sportskog centra u Nikšiću.

"Sutjeskin šut za tri poena bio je izvanredan, Vranješ je imao odlično veče, dok mi nismo koristili bonus u četvrtini u kojoj smo primili 30 poena, što je neshvatljivo", rekao je šef struke Petar Božić.

Skor crno-belih 6-12 trenutno je "dobar" za deobu poslednjeg mesta na tabeli, a sve slabije igre u poslednja tri-četiri meča nameću ozbiljno razmišljanje o promenama u timu i na klupi.

Božić je na konferenciji za medije poručio da "neće odustati".

"Ovo je najteži momenat u kome se Partizan ikad našao, ali nema odustajanja. Moramo da izađemo iz ove situacije. Kao igrač i kao čovek nikad nisam odustajao, pa neću ni sada", konstatovao je Božić i zahvalio se navijačima koji su na utakmici u Nikšiću bodrili ekipu.

Partizan 10. januara dočekuje Cibonu, u meču koji MORA da dobije kako bi zadržao realne izglede da opstane u regionalnoj ligi.

Više nije sigurno ni da će atmosfera u Pioniru biti faktor kao na utakmicama tokom jeseni.

"Mnogo je teško pričati nakon ovakvog poraza. Sutjeska je bila odlična, mi nismo bili na nivou, iako smo se nedelju dana pripremali ovaj meč i znali smo u kakvu dvoranu dolazimo", izjavio je Edo Murić.

"Ne znam u čemu je problem. Evidentno je da nam fali samoupouzdanje svaki put kada izađemo na teren. Sutjeska je pokazala karakter i sve ono što je nama nedostajalo tokom cele utakmice".

Nemanja Vranješ, bek koji je
sa 27 poena i 13 skokova bio igrač utakmice, priznao je da mu je ovo "najvažnija pobeda u karijeri".

"S
avladati ekipu kao što je Partizan, bez obzira što je u velikim problemima, ogroman je uspeh. Nema vremena za slavlje, moramo što bolje da se spremimo za utakmicu u Skoplju protiv MZT-a".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC