• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna izjava NBA zvezde o sopstvenom detetu!

Autor mondo.rs

Bizarna izjava Andrea Igvadale tokom sudskog procesa o starateljstvu.

Igrač Golden Stejt Voriorsa Andre Igvadala trenutno se sudi sa bivšom suprugom oko starateljstva i imovine, a tvrdnje koje je Klejana Vorten iznela pred sudom šokirale su javnost.

Ona je navela da se Andre protivio tome da njihova šestogodišnja ćerkica London počne da trenira košarku, jer će je to "pretvoriti u lezbijku".

Devojčica, prema tvrdnjama majke, ima IQ 151 i ide u školu za naprednu decu, a sa samo šest godina, već je pročitala knjige o Hariju Poteru. Dete se normalno razvija i napreduje ispred svojih vršnjaka, pa su Andreove tvrdnje time još bizarnije.

Igvadala trenutno plaća 16.000 dolara mesečno na ime alimentacije, a Vortenova zahteva da ubuduće dobija čak 58.000, kako bi mala London mogla da nastavi obrazovanje u naprednom programu, ali i da se bavi vanškolskim aktivnostima.

Vortenova navodi i da je on sa ćerkom ukupno u 2015. proveo samo devet sati, i da detetu zbog toga želi da pronađe i psihoterapeuta.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC