• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman: Nikad ne potcjenjuj Partizan!

"Pod vođstvom iskusnog Duška Vujoševića Beograđani su uvijek jaki i osnovno je pravilo da ih nikada ne smijete potcijeniti", kaže trener Efesa.

 Ataman: Nikad ne potcjenjuj Partizan! Izvor: MONDO

U drugom kolu Evrolige, košarkaši Efes Pilsena dočekuju Partizan (četvrtak 19.15) i poslije poraza na startu od Lijetuvos Ritasa pobjeda im je imperativ.

Šef stručnog štaba Efesa Ergin Ataman kaže da je šampion Srbije u prethodnim sezonama dokazao da svi moraju da ga cijene, ali vjeruje da podmlađena ekipa crno-bijelih neće moći da napravi iznenađenje u Istanbulu.

"Partizan je pravi primjer kako veliki klubovi svake godine mogu da stvaraju nove igrače i u isto vrijeme bilježe izvanredne rezultate. Pod vođstvom iskusnog Duška Vujoševića Beograđani su uvijek jaki i osnovno je pravilo da ih nikada ne smijete potcijeniti", rekao je Ataman.

Prošle godine Efes i Partizan su se u Evroligi sastali dva puta i pobjede su ostvarili domaćini, u ukupnom skoru je 5:5, pa se trener turskog tima nada da će bodovi i sada ostati u Istanbulu.



"Partizan je ostao bez čitave prve petorke, ali je protiv Unikahe pokazao da je ponovo u stanju da igra na vrhunskom novou. Naš tim je, ipak, dosta iskusniji i mislim da ćemo pred našim navijačim pokazati da smo respektibilan tim. Pobjeda nam je neophodna i uvjeren sam da imamo dovoljno znanja i kvaliteta da je postignemo", rekao je Ataman.

Krilni centar Efesa Preston Šumpert kaže da će utakmicu protiv Partizana on i njegovi saigrači morati da odigraju mnogo angažovanije nego protiv Lijetuvos Ritasa.

"Moramo zaboraviti na loše izdanje iz prvog kola i usredsrediti se na Partizan. Znamo da su oni znatno podmladili ekipu, ali će zbog toga imati veliki motiv da se dokazuju. Nikada ne dajem prognoze, ali znam da ćemo morati da budemo maksimalno angažovani i borbeni, jer se samo na taj način pobjeđuje u Evroligi", rekao je Šumpert.

Efes Pilsen protiv crno-bijelih, ali i tokom narednih godinu dana, neće moći da računa na startera i reprezentativca Turske, Kerema Gonluma, koji je suspendovan zbog dopinga.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC