• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ubili" Cedevitu, overili 1. mesto – pojačali se!

Autor mondo.rs

U Podgorici ponovo ima novca za mušku košarku, a shodno tome ima i rezultata.

U Podgorici ponovo ima novca za mušku košarku, kao pre 15 i više godina, a shodno tome ima i rezultata.

U danu kada je Budućnost u sred Zagreba bukvalno ponizila drugoplasiranu Cedevitu, možemo reći overila prvo mesto pred plej-of ABA lige, iz "Morače" je stigla i vest da se tim Luke Pavićevića – pojačao!

Plavo-beli su na regionalne parkete vratili Halila Kanacevića, bivšeg košarkaša Olimpije i nekadašnjeg mladog reprezentativca Crne Gore, potvrđeno je iz ABA lige.

Kanacević (24) rođen je u Njujorku, na Steten Ajlendu, ali ga je niz nesvakidašnjih okolnosti doveo u situaciju da na EP za mlade, 2011. godine u Španiji, zaigra u dresu Crne Gore i dođe do proseka od 4,8 poena i jednog skoka po meču. Pretpostavka je da je potpisao ugovor do kraja sezone u kojem je ostavljena mogućnost da saradnja bude nastavljena i u 2016/17.

Kanacević je studirao i igrao košarku na univerzitetima Hofstra i Sent Džozefs, u aprilu 2014. godine potpisao je za Virtus iz Rome i na 11 mečeva u Palakanestru imao prosek od 5,1 poena, 3,3 skoka i jedne asistencije, da bi prošle sezone nosio dres Olimpije, sa kojom je u ABA ligi beležio prosečno 5,8 poena, 4,9 skokova i jednu asistenciju.

Sezonu u jeku, Kanacević je počeo u Saragosi, ali je zbog učinka od 2,5 poena i 2,8 skokova došlo do raskida ugovora 6. januara, što je četiri dana kasnije Budućnost iskoristila i "produžila klupu" pred paklen finiš sezone u kojem se očekuju velike borbe za evroligaške pozivnice, koje su i dalje "u magli".

Kanacević je visok 203 centimetra i krilni je centar po vokaciji, ali sa građom "teškom" 118 kilograma može da odradi posao i na "petici".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC