• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unikaha deklasirala Cedevitu

Autor mondo.rs

Sve je bilo jasno posle 10 minuta. Nedović najmanje na terenu od svih igrača Unikahe.

Sve je bilo jasno posle deset minuta:

Unikaha – Cedevita 90:67 (27:14, 25:17, 19:19, 19:17)!

Mindaugas Kuzminskas sa 17, Danije Diez sa 16 i Karlos Suarez sa 11 poena bili su najefikasniji pojedinci u sjajnom timskom nastupu ekipe Joana Plaze, koja je večeras u 3. kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige deklasrirala prvaka Hrvatske, Cedevitu.

Svi igrači Unikahe upisali su se u strelce, računajući i Nemanju Nedovića, koji je sa sedam minuta na parketu imao najslabiju minutažu i ubačena dva poena (1/1 za dva, 0/2 za tri), uz skok i asistenciju. Demarkus Nelson nastavio je da se uklapa u rotaciju, pa je kao starter za 18 minuta u igri ubacio četiri poena (2/5 za dva, 0/1 za tri), uz dva skoka, tri asistencije, blokadu i izgubljenu loptu.

Izvor: MONDO

Na drugoj strani, ekipa Veljka Mršića – posle debakla u derbiju ABA lige i šokantno ubedljivog poraza od Budućnosti – dobila je novu lekciju u razmaku od pet dana, pre svega jer Luku Babića i Džejkoba Pulena nije imao ko da prati. Babić je ubacio 24 poena (5/6 za dva, 4/7 za tri), a Pulen 16 (1/5 za dva, 4/8 za tri).

Nije bilo trećeg igrača sa dvocifrenim učinkom u redovima Cedevite, a trojku je uspeo da uradi samo Džejms Vajt – jednu iz dva pokušaja. NBA pojačanje, Henri Voker, šutirao je 0/5 za tri poena.

Pobedama nad Darušafakom i Cedevitom, i porazom od Panatinaikosa, Unikaha se popela na drugo mesto Grupe E, sa istim skorom koji ima i Lokomotiva. Jedini neporaženi tim u grupi je Fenerbahče, koji je večeras u derbiju savladao Lokomotivu.

Crvena zvezda je pobedom nad Panatinaikosom u Atini upisala prvu pobedu i pobegla sa dna, gde je ostala Darušafaka sa 0-2.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC