• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić protiv "svojih": Očekujemo motivisanu Krku

Autor mondo.rs

"Očekujemo motivisanog protivnika i spremni smo na to", poručuje Džikić pred meč u Novom Mestu.

 Aleksandar Džikić pred meč Partizan - Krka Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pogodak Mirka Mulalića sa pola terena u poslednjoj sekundi meča u Pioniru doneo je šokantnu pobedu Krki, a psihološki "ubio" Partizan krajem oktobra.

Crno-beli su u petak krenuli put Slovenije gde će u subotu od 19 časova (Arena Sport 1) pokušati da se revanširaju za bolan poraz, a tim je izmenjen u odnosu na prvi meč.

U međuvremenu se desila i promena na klupi, pa će Aleksandar Džikić igrati protiv ekipe koju je vodio u dva navrata, a debi će imati i novi centar Darel Vilijams.

"Situacija u obe ekipe je slična. Utakmica u Francuskoj, jasno je pokazala da je Krka kao imperativ postavila meč sa nama. Očekujemo motivisanog protivnika i spremni smo na to", izjavio je trener crno-belih pred polazak u Novo Mesto.

Krka je sa porazom u Evrokupu od Liona (81:60) vezala pet utakmica bez pobede, što je sa skorom 8-11 stavlja samo pobedu ispred Partizana.

"Pokušaćemo da iskontrolišemo dobre šutere Krke i da pod košem pariramo kvalitetnim igračima kao što su Lalić i Ivanov. Nama je važno da u sutrašnjem meču damo sve od sebe", istakao je plejmejker Aleksandar Cvetković.

Trener Aleksandar Džikić je Krku vodio od 2009. do 2011. godine, pa potom opet od 2013. do 2015., te stoga dobro postaje vrline i mane "zelenih", a za ovaj meč ne može da računa samo na povređenog Mihajla Andrića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC