• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio PAO, hoće u Olimpijakos, pita se i Barsa

Autor mondo.rs

NBA pojačanje izvesno odlazi u Pirej. Veliko interesovanje pokazali i Panatinaikos i Lokomotiva Kubanj, kao i još tri tima koji nisu u Top 16. Konačna odluka biće doneta u Španiji.

 Odbio PAO, hoće u Olimpijakos, pita se i Barsa Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Povratnik iz NBA lige Kostas Papanikolau (25, 203 cm), za koga je u jednom trenutku "zagrizla" i Crvena zvezda, po svemu sudeći vratiće se u Olimpijakos i biće veliko pojačanje šampiona Grčke.

Prema informacijama tamošnjeg specijalizovanog portala Eurohoops, Pirejci su dogovorili njegov dolazak u Dvoranu mira i prijateljstva, iako su mu ponudili manje novca od dva za njega najkonkretnije zainteresovana tima - Panatinaikosa i Lokomotive Kubanj.

Isti izvor otkrio je u subotu da su Papanikolaua htela i tri kluba koja (više) ne učestvuju u Evroligi, kao i da će sa Olimpijakosom, u čijem je dresu osvojio dve Evrolige (2012. i 2013) potpisati ugovor do 2019. godine.

On je za Pirejce prethodno nastupao od 2009. do 2013, kada je prešao u Barselonu, koja mu je bila odskočna daska za odlazak u NBA (Hjuston i Denver).

Prema informacijama iz Grčke, upravo će Katalonci dati konačnu potvrdu povratka krilnog igrača u Pirej, jer je to precizirano još 2014. godine, kada je raskinuo ugovor sa Blaugranom.

Na osnovu tadašnjeg sporazuma kluba i grčkog internacionalca, Barselona će imati šansu da dobije uvid u definitivnu ponudu koju mu dostavi drugi evropski klub i da je izjednači, čime bi ga automatski vratila u Španiju.

Međutim, trenutno su najrealniji izgledi da Papanikolau od sledeće nedelje deli svlačionicu sa srpskim centrom Nikolom Milutinovim.

Povratkom reprezentativca Grčke, Olimpijakos će definitivno zaokružiti jednu od najjačih krilnih konkurencija u Evropi i biti još ozbiljniji takmac u trci za plasman na Fajnal-for u Berlinu.

Posle tri kola Top 16 faze Evrolige, crveno-beli iz Pireja zauzimaju treće mesto Grupe F, sa istim skorom (2-1) kao i Brose, CSKA, Real i Himki. Trijumf manje imaju Laboral Kuća i Barselona, dok je Žalgiris na začelju tabele, bez pobede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC