• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča među Klipersima: Grifin slomio ruku

Autor mondo.rs

Pred centrom Klipersa je oporavak od povrede i izvesna suspenzija.

Da bi išli u susret događajima i "procurelim" informacijama iz kluba, El-Ej Klipersi pokazali su kako se radi krizni PR na NBA nivou.

Franšiza iz Los Anđelesa javno je priznala: Naš košarkaš Blejk Grifin slomio je ruku u tuči, udarivši člana stručnog osoblja!

U saopštenju koje su potpisali vlasnik Klipersa Stiv Balmer i trener Dok Rivers navedeno je praktično sve osim imena člana kluba koga je Grifin udario.

"Tuča je izbila u Torontu, 23. januara i Grifin je slomio kost desne šake. Očekuje ga pauza od četiri do šest nedelja, tokom kojih će franšiza, u saradnji sa predstavnicima lige, sprovesti istragu o tom događaju. Kada sve bude ispitano, biće izvršena i odgovarajuća akcija", poručeno je iz Los Anđelesa.

Dakle, trener i prvi čovek kluba uradili su sve da bi fokus ekipe na teren bio što bolje očuvan. Grifin je napravio sebi i franšizi ogroman problem i izvesno je da ga očekuje suspenzija, na koju je aludirano na kraju citiranog dela saopštenja.

U noći između utorka i srede otkriveno je da je ime napadnutog člana osoblja Matijas Testi. Istovremeno, oglasio se i Grifin.

"Eskalirala je situacija među prijateljima i žalim zbog načina na koji sam se poneo prema nekom do koga mi je stalo. Želim da se izvinim kompletnoj organizaciji, saigračima i navijačima zbog ometanja. Radim sa timom na osnovu dogovora i vraćam se košarci što je pre moguće", poručio je Grifin na svom Twitter nalogu.

Dok Rivers smatra da je pauza od četiri do šest nedelja zbog loma ruke preoptimistično najavljena.

"Uvek kažem da je to nerealno. Prekratak je to period", rekao je trener Klipersa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC