• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evr: Pionir je test za naš nervni sistem

"Svi u Evropi znaju kakvu podršku imaju igrači najtrofejnijeg srpskog kluba na domaćem terenu", kaže Filip Evr, trener Orleana.

 Evr: Pionir je test za naš nervni sistem Izvor: MONDO

Trener košarkaša francuskog Orleana Filip Evr istakao je uoči susreta 3. kola Grupe B Evrolige protiv Partizana u četvrtak (20.45) da će atmosfera u dvorani Pionir predstavljati test za nervni sistem njegovih pulena.

"Svi u Evropi znaju kakvu podršku imaju igrači najtrofejnijeg srpskog kluba na domaćem terenu", rekao je Erv i dodao da je Partizan klub sa puno dobrih strana.

"Svake godine Beograđani imaju mlad tim od koga se ne očekuje puno. Talentovani igrači, međutim, vrlo brzo pokažu kvalitet i odlični rezultati ne izostaju", naveo je Erv, uz napomenu da su crno-bijeli, po njegovom mišljenju, "uvijek konkurentni u Evropi".

Bek francuskog tima Loren Sijara podsjetio je da rivali u prva dva kola najkvalitetnijeg evropskog košarkaškog takmičenja nisu zabilježili pobjedu, što je dodatni pritisak pred meč.

"Igramo protiv velikog i trofejnog kluba. Utakmica u Beogradu za nas je praktično posljednja šansa da uhvatimo priključak u trci za plasman u Top 16", naglasio je Sijara i dodao da je za njega Partizan "škola vrhunskih evropskih košarkaša".

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC