• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL: Milič "čuva" saigrače od Grobara!

Marko Milič i Loran Skijara jedini su košarkaši Orleana rođeni prije 1980. godine i jedini koji znaju kako je igrati u punom Pioniru.

 EL: Milič "čuva" saigrače od Grobara!  Izvor: MONDO

Slovenački veteran rekao je za srpski sajt Košarka da mlađim saigračima nije pričao kakva ih atmosfera očekuje u Beogradu, pošto nije želio da ih uplaši!

"Za njih je fantastična atmosfera kad na tribinima dvojica navijača udaraju u bubanj. Bilo bi mi teško da im to objasnim, a možda me ne bi ni razumjeli. Mladi su momci, samo bi bili pod pritiskom u iščekivanju onog što će ih čekati na tribinama".


Ostaje da se vidi da li će Grobari i u četvrtak opravdati reputaciju koju Pionir ima, ili će se prikloniti fudbalskoj utakmici protiv Briža.

Milič je priznao da je Partizan favorit u duelu "fenjeraša" B grupe Evrolige.

"U našem timu se forsiraju mladi, domaći igrači, kandidati za reprezentaciju Francuske. Mi stariji smo tu kao podrška. Čini mi se da je Partizan u blagoj prednosti. Kad su domaćini, ti momci igraju veoma agresivno, sa mnogo samopouzdanja, jer ih publika nosi. Biće nam veoma teško".

Doskorašnji član Olimpije misli da crno-bijeli mogu ponovo do solidnog plasmana u Evroligi, jer im je veliki adut rasterećenost.

"Partizan je napravio veliki rez, prodao je najbolje igrače u velike klubove. Sada su ponovo na početku, stvaraju novi tim i nemaju imerativ. Poznato je da svaka mlada ekipa igra mnogo bolje kad je rasterećena", rekao je Milič za kosarka.rs.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC