• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Milojević je uporna mazgetina!

Autor mondo.rs

Trener Partizana na slikovit način pokušao je da objasni karakter svog kolege sa klupe Mege, Dejana Milojevića.

Veoma smoren.

Takav se pojavio Aleksandar Džikić pred novinarima posle iscrpljujućeg i za gledanje, a tek vođenje i igranje, finala Kupa Radivoja Koraća za sezonu 2015/16.

On je bio taj koji je morao da pruži ruku boljem i čestita – kako kaže – upornoj mazgetini.

Trener crno-belih ovako je opisao karakter svog kolege sa klupe Mega Leksa, Dejana Milojevića, koji je posle dva dramatična poraza u finalima Kupa, od Crvene zvezde, došao i treći put na završni turnir i – osvojio ga!

"Čestitam Megi na osvojenom Kupu", rekao je Džikić, koji je u jako kratkom periodu uspeo da izvuče Partizan iz borbe za opstanak u ABA ligi i dovede ga na "par lopti" od prvog trofeja u sezoni.

"Kontorlisali smo dobar deo utakmice i poslednjih nekoliko minuta iz nepoznatih razloga dozvolili dva nekontrolisana šuta Ivanoviću i Nikoliću. To su igrači koje smo podvukli kao najopasnije šutere protivnika. Ipak smo uspeli da ih na plus pet ostavimo dva puta same", rekao je i zaćutao.




"Kako misliš emotivnu? Ma daj..."

Onda je, ipak, dao kratak komentar...

"Postoji kontinuitet ideje i kontinuitet... Da ti prevedem na srpski. To je tako mazgetina jedna uporna, da ti ne možeš da veruješ. Naterao je svoje momke da igraju kao što igraju", rekao je Džikić i stoga...

"Zameram mojima što nisu prepoznali momenat kada je utakmica ušla u bonus. Još nismo ušli u automatizme da to samo prepoznajemo. Požurili smo dva-tri puta, prosto nas je povuklo. Greške su takve kakve su, mi ćemo da ih lociramo, priznamo sami sebi, nema šta da se lažemo", bio je iskren do kraja.



"Možda smo se malo zaljubili u tri poena u momentima kada su oni već bili u bonusu. Izabrali smo da šutiramo preko ruke, bezveze. Da su ušle verovatno bismo slavili neke igrače. Izgubili smo i to je to. Nastavljamo dalje..."

Vanja Marinković:

"Čestitao bih Megi na pobedi i Kupu. Ušli smo u njihov ritam brze igre, koji nama nije prijao. Okrećemo se ABA ligi, igramo već za sedam dana..."

Da li je Darel Vilijams bio štetan više nego koristan?

Uzvratio je kontrapitanjem...

"Šta ti se nije svidelo večeras?", posle čega se Milojević ubacio da komentarom da je "pitanje bez veze, jer Džile neće govoriti protiv svojih igrača".

"Ne vidim da je Vilijams grešio toliko da upireš prstom u njega", bilo je poslednje što je Džikić rekao.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC