• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta zabrinut zbog Jokića, Bobija i Bjelice

Autor mondo.rs

Pomoćni trener reprezentacije Miroslav Nikolić izjavio da bi izostanak trojice igrača koji nastupaju u NBA ligi bio katastrofalan za Srbiju

 Mutu-Nikolica-brinu-Jokic-Bjelica-i-Marjanovic Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić želi da nastupi za selekciju Srbije na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre.

On ima veliku želju da zaigra za "orlove", ali je uprkos tome stavio ogradu na nastup za nacionalni tim.

Košarkaš Denvera rekao je da ne može da obeća da će u julu zaigrati u Kombank areni, jer nije siguran da će mu klub to dozvoliti.

Miroslav Nikolić, pomoćni trener reprezentacije Srbije, kaže da bi izostanak Jokića predstavljao veliki udarac za nacionalni tim, a eventualno odsustvo i ostalih igrača iz NBA lige, Bobana Marjanovića i Nemanje Bjelice, pravu katastrofu.

"Plašim se da bismo mogli da ostanemo bez sve trojice igrača iz NBA. Želimo da se kvalifikujemo na Olimpijske igre u Riju, a podsećavam vas da smo na EP u Francuskoj bili četvrti, jer nam San Antonio nije dao Bobija. Ako se svi jave, ne samo da ćemo biti sigurni učesnici u Riju, već ćemo ići i na medalju, jer bismo bili jaki kao zemlja", izjavio je za "Alo" Nikolić.

Jokić je rekao da veruje da je Srbija jaka i bez njega i da može da ostvari plasman na Olimpijske igre, a to mišljenje deli i Nikolić, s tim što ističe da bi u Riju situacija bila mnogo teža.

"Da budem potpuno iskren, mislim da možemo i bez njih da se snađemo na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali ako ne budemo mogli da računamo na igrače San Antonija, Denvera i Minesote na Olimpijskim igrama, bićemo daleko slabiji. Ako ne budu igrali, biće to gadna glavobolja za selektora Sašu Đorđevića", dodao je popularni Muta.

Srbiju od 4. do 9. jula u Beogradu očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Riju.

"Orlovi" će igrati u grupi A zajedno sa selekcijama Angole i Portorika, dok će u grupi B biti Japan, Češka i Letonija. Mesto u Riju obezbediće samo pobednik turnira.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC