• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spursi "starim vukovima" odgovaraju Voriorsima

Golden Stejt voriorsi deluju nezaustavljivo ove sezone, a čini se da će najveći "zalogaj" na putu ka drugom uzastopnom prstenu biti drugi najbolji tim Zapada - San Antonio.

Već godinama, možemo reći i decenijama, trio Toni Parker - Manu Đinobili - Tim Dankan oslonac je tima Grega Popoviča, a od ove sezone je, malo po malo, ulogu pravog lidera preuzeo i Kavaj Lenard.

Najveće pojačanje ove sezone dobili su u Lamarkusu Oldridžu, koji je dugo vagao ponude ozbiljnih timova, a koliko su svi verovali u ovaj projekat govori i to da je Dejvid Vest pristao da kod Popoviča dođe za "veteranski minimum" i bori se za titulu, umesto da u nekom drugom timu "ubere" još najmanje 10 miliona dolara.

Nakon što je i zvanično zatvorena "pijaca" u NBA, a mnogi timovi su ostali sa viškom igrača koje nisu uspeli da trejduju, a nisu im potrebni, San Antonio želi da popuni roster sa još veterana koji će im pomoći u osvajanju titule.

Odmah su reagovali i angažovali otpuštenog plejmejkera Minesote - Andrea Milera (39), a na putu su da ozvaniče saradnju i sa Kevinom Martinom (33) iz istog tima, ukoliko tim iz Mineapolisa odluči da ga "vejvuje".

San Antonio će verovatno završiti kao drugoplasirani tim zapadne konferencije iza Golden Stejta, a mnogi misle da će ovo biti poslednja sezona za Tima Dankana i Manua Đinobilija, odnosno i poslednja šansa da osvoje još jedan "prsten".

Sa Martinom i Milerom prosek godina ovog tima bi bio preko 31...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC