• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva "tripl-dabla" i odlični Jokić

Autor mondo.rs

Srbin postigao 10 poena, a noć obeležili Janis Antetokunmpo i Rasel Vestbruk.


Denver je doživeo novi poraz, ovaj put kod kuće protiv Memfisa - 103:96.

Nikola Jokić opet je zauzeo mesto u prvoj postavi, igrao je nešto manje od 20 minuta i zabeležio deset poena i šest skokova. Jusuf Nurkić ponovo nije igrao.

Nagetsi su odigrali vrlo dobro prve tri četvrtine, ali su u poslednjoj posustali, što ih je koštalo 37. neuspeha u sezoni.

Memfis ima 35 pobeda.

Jokić
Izvor: YouTube


U zanimljivom meču Milvoki je kod kuće pobedio Hjuston 128:121.

Džabari Parker je sa 36 poena postigao rekord karijere u dresu Baksa, dok je Janis Antetokunmpo stigao do drugog "tripl-dabla" u NBA. Grk je ubacio 18 poena, imao je 17 skokova, od kojih nijedan u ofanzivi i 11 asistencija. Kris Midlton je još jedan igrač iz Milvokija, čijih su 30 poena u velikoj meri doprineli 25. trijumfu Baksa.

Dvajt Hauard je u poraženom timu utakmicu završio sa 30 poena i 13 skokova, Trevor Ariza sa 20 poena i 11 asistencija, a Džejms Harden sa 26 koševa i devet asistencija.

U Milvokiju nije viđen jedini "tripl-dabl" prošle večeri. Ostvario ga je i fantastični Rasel Vestbruk iz Oklahome na gostovanju Sakramentu. Tanderi su bili nezadrživi 131:116, a Vestbruk je meč okončao sa 20 poena, 13 skokova i 15 asistencija.

Na drugoj strani Demarkus Kazins je takođe bio sjajan postigavši 35 koševa i uhvativši 12 lopti.

Oklahoma
Izvor: YouTube


Lebron Džejms je sa 33 poena predvodio Klivlend do slavlja protiv Indijane - 100:96. Kavalirsi imaju 42-17, a Pejsersi 31-29.

Marcin Gortat je sa 20 skokova i 18 poena bio najzaslužniji za pobedu Vašingtona protiv Filadelfije 116:108. Poljak, međutim, nije bio i najefikasniji igrač u svojoj ekipi. Ta čast pripala je Džonu Valu sa 37 koševa.

Seltiksi su u Bostonu protiv Jute slavili 36. pobedu u sezoni - 100:95. Los Anđeles Klipersi su u poslednjoj četvrtini prelomili duel protiv Bruklina - 105:95. Kris Pol bio je prva figura meča sa 23 poena i 12 asistencija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC