• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas pisao ABA: Odlučite FIBA ili Evroliga!

Autor mondo.rs

Predsednik KSS poslao dopis prvom čoveku regionalnog takmičenja Draganu Bokanu da se izjasni "kojem će se carstvu ABA privoleti"

Izvor: MN PRESS

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas poslao je dopis prvom čoveku regionalnog takmičenja Draganu Bokanu u kome, uz saglasnost svih saveza regiona, traži da se ABA liga u što kraćem roku izjasni da li prihvata ponudu FIBA za učešće u Ligi šampiona ili se u potpunosti okreće Evroligi.

"Kao što ste upoznati 21. marta je promocija osnivanja FIBA lige šampiona u Parizu. Od FIBA smo dobili rok da se izjasnimo do 18. marta, jer je 19. marta sastanak FIBA Borda koji će definisati listu učesnika. To znači da ako se klubovi osnivači ABA lige do tog roka ne izjasne neće imati mogućnost da igraju u ovom takmičenju. U skladi sa navedenim, od vas zahtevamo, da u što kraćem roku, a ne kasnije od 18. marta, održite sednicu Skupštine ABA lige i donesete odluku da li se prihvata ponuda FIBA ili će se ABA ligi u potpunosti okrenuti Evroligi, odnosno Evrokupu", stoji u pismu Dragana Đilasa Draganu Bokanu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC