• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Zvezda: Mobilizacija!

Slično kao i Fudbalski klub, i košarkaška sekcija Crvene zvezde pozvala je sve na mobilizaciju! Vućićević najavio povratak na mjesto predsjednika.

 KK Zvezda: Mobilizacija! Izvor: MONDO

Predsjednik KK Zvezda u ostavci Slobodan Vućićević objavio je saopštenje na sajtu kluba u kojem je "sa žaljenjem konstatovao da klub, pored toga što i dalje nema predsjednika, prolazi kroz jedan od najkritičnijih perioda u svojoj istoriji".

Vućićević je najavio mogućnost povratka na mjesto predsjednika kluba, ali je za to postavio uslove koji moraju da budu ispunjeni u narednih mjesec dana, a pozvao je i sve "kojima je Zvezda u srcu" da pomognu, kao i sponzore da ulažu u klub sa Malog Kalemegdana.

"I pored izabranog upravnog i izvršnog odbora, svaki dan je sve teži, stanje je alarmantno, u finansijskom, organizacionom i sportskom smislu. Dijelim mišljenje javnosti da smo došli do tačke kada nešto konkretno mora da se uradi. U takvoj situaciji razmišljam o povratku na mjesto predsjednika", rekao je Vučićević i dodao:

"Za ovako tešku odluku tražim racionalno uporište između svog emotivnog i profesionalnog pristupa sa jedne i postojećih društvenih resursa sa druge strane. Da bi do toga došlo tražim da se ispune određeni uslovi, i to u narednih mjesec dana. Oni se ogledaju u opštoj mobilizaciji svih kojima je Zvezda u srcu. Pozivam prave i iskrene zvezdaše koje imaju dobru volju i mogu da pomognu, sponzore, ljude koji su u klubu, da se aktiviraju i mobilišu. Samo tako, usklađeni i jedinstveni, okupljeni oko jezgra, oko Crvene zvezde, možemo da spasimo klub", istakao je Vućićević.

Ovo je njegovo prvo obraćanje poslije četiri mjeseca od kada je podnio ostavku na mjesto predsjednika Crvene zvezde.

Vućićević je naveo da je od 6. jula, kada je napustio funkciju predsjednika kluba, očekivao da će se stvari razvijati u dobrom smjeru i sa pozitivnom energijom, koja je u tom trenutku vladala u Zvezdi.

"Moramo da ispoljimo veliku zajedničku energiju, jer samo tako vidim budućnost Crvene zvezde kao i dodatnu inspiraciju i odgovornost da povedem klub napred. Ako treba, napravićemo promjene u Upravnom i Izvršnom odboru, učinićemo sve kako bi košarkaški velikan ponovo stao na zdrave noge. Za to mi je pomoć neophodna. U protivnom, ako ni ova inicijativa ne da rezultat u roku od mjesec dana, zaista bi trebalo da se zapitamo da li Crvena zvezda ima budućnost i da li kao takva treba bilo kome", poručio je Vućićević.

Prvi potez, naveo je on, očekuje od igrača i to već u subotu u utakmici NLB Lige protiv Širokog.

"Od igrača tražim da, uz 120 odsto angažovanja, pokažu karakter i timsku igru", komandovao je predsjednik KK Crvena zvezda u ostavci.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC