• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Imam heroje u timu

Autor mondo.rs

Šef stručnog štaba Mega Leksa nakon senzacionalnog trijumfa protiv Budućnosti i plasmana u finale ABA lige poručio da njegovi momci uprkos problemima "ne odustaju od snova".

 Milojević: Imam heroje u timu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mega je uspela da ostvari snove! U dva meča pobedila je i izbacila najbolji tim ligaškog dela ABA lige i ostvarila istorijski uspeh - plasirala se u finale regionalnog takmičenja.

"Kao šta sam rekao, desilo se čudo u Podgorici, evo i sada u Sremskoj Mitrovici. Kada je neko hrabar i ima ovoliko srce kao moji momci, onda je sve ostvarivo. Iako nam zaista mnogo nedostaju tri povređena igrača Kaba, Jaramaz i Aranitović, mi ne odustajemo od naših snova. Sada smo im korak bliže i sigurno nećemo stati, i nećemo se zadovoljiti time što smo ušli u finale”, rekao je Milojević na konferenciji za medije nakon meča u Pinkiju.

On je dodao da je Mega Leks još jednom pokazao da "može da se nosi sa svima".

"Jedva čekamo finale koje je malo dalje, a bitno je i da nam se igrači oporave. Svi su dali maksimum! Zagorca su hvatali i grčevi u poslednjoj četvrtini, ali on je hrabro izgurao... Imam heroje u timu i ponosan sam na njih. Izgleda možda neozbiljno kada najavljujemo napad na trofeje, ali pokazali smo da to nije bez osnova. Mislim da imamo igru koja nam daje pravo da se nadamo”, rekao je Milojević.

Junak meča bio je plejmeker crnogorske reprezentacije Nikola Ivanović.

"Nema šta previše da se priča o dešavanjima na terenu. Bila je ovo jedna utakmica sa mnogo uspona i padova, u mnogim trenucima nas je ponela i važnost meča. U napadu nismo bili mnogo pametni, što nas je koštalo da Budućnost dođe do lakih poena iz kontri. Ipak, posle zaostatka od četiri, pet poena minut pre kraja uspeli smo da preokrenemo. Čestitao bih Niku (Danilu Nikoliću), što je pogodio ta dva važna slobodna bacanja za pobedu. Takođe, zahvalio bih se i publici koja je napravila neverovatnu atmosferu”, rekao je Ivanović.

Mega Leks će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Crvena zvezda - Cedevita.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC