• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobi siguran za Rio, ne i za kvalifikacije

Autor mondo.rs

Menadžer dvojice srpskih NBA košarkaša objasnio je kolike su šanse da njih dvojica zaigraju za reprezentaciju u olimpijskoj godini.

 Boban Marjanović može na Olimpijske igre ne i na kvalifikacioni turnir Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Boban Marjanović i Nikola Jokić izrazili su želju da igraju za reprezentaciju na Olimpijskim igrama i ta njihova ambicija nije sporna.

Međutim, kao i uvek, NBA klubovi neretko znaju da se ispreče između igrača i reprezentacija i da naprave problem selektoru, što je Aleksandar Đorđević bolno osetio prošlog leta, kada je San Antonio odlučio da Marjanović ipak ne ide na Eurobasket.

Kakva je situacija sa njima dvojicom ove godine? Njihov menadžer Miodrag Ražnatović ponudio je odgovore na ta pitanja gostujući na Javnom servisu:

 "Igrači imaju volju, kao i klubovi. Što se tiče Jokića, nema problema, što se tiče Bobija postoji taj problem oko datuma potpisivanja novog ugovora i mi smo već mesecima u kontaktu i pokušavamo da to rešimo. On neće imati problem da igra Olimpijske igre. Predolimpijski turnir? Tu postoje određeni problemi i nadam se da ćemo ih rešiti", objasnio je Ražnatović.

Podsetimo, Jokić je prošlog leta potpisao višegodišnji ugovor sa Denverom, dok je Marjanović 13. jula 2015. stavio paraf na ugovor sa San Antonijom koji ističe ovog leta. Od ishoda i brzine pregovora - znaćemo i odgovor na pitanje da li će Đorđević ove godine moći da računa na srpskog gorostasa i da li će Marjanović biti među "orlovima" i na kvalifikacionom turniru u Kombank areni, početkom jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC