• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lejkersi jedva čekaju kraj!

Autor mondo.rs

Jedna od najlošijih sezona u istoriji slavne NBA franšize postala je još neprijatnija zbog video snimka koji je "procureo" u javnost.

Plejmejker Los Anđeles Lejkersa Dianđelo Rasel, drugi pik drafta 2015, napravio je veliki problem sebi i saigraču Niku Jangu, a indirektno i čitavom timu, kada se video snimak njegovog i Jangovog razgovora pojavio na sajtu koji se bavi životima poznatih ličnosti.

Jang, koji se prošlog leta verio rep muzičarkom Igi Azaleom, odgovarao je na Raselova pitanja o avanturama sa drugim ženama, ne znajući da ga ovaj snima mobilnim telefonom.

Američki mediji navode da je snimak nastao u hotelskoj sobi ranije ove sezone i da nije jasno kako i zbog čega je ugledao svetlost dana tek sada.



Bez obzira na to, devetnaestogodišnji Rasel je u očima saigrača označen kao osoba koja je izneverila poverenje i uradila nešto što se, jednostavno, ne radi, samim činom snimanja razgovora. Zbog toga, piše ESPN, tokom zajedničkih obroka na gostovanjima sedi sam, a ni u svlačionici niko ne razgovara sa njim.

"On je veliko dete", rekao je o Raselu trener Bajron Skot prošlog meseca.

"Nedavno sam mu rekao da ima 19 godina, ali da se ponekad ponaša kao da ima 14".

Debakl Lejkersa u meču protiv Jute (123:75) objašnjava se upravo poremećenom atmosferom unutar ekipe, nakon objave Raselovog videa.



Šesnaestostruki NBA šampioni imaju skor 15-59 i nepovoljan raspored do kraja sezone, tako da bi mogli da obore negativni rekord franšize (21-61), zabeležen prošle godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC