• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sakramento spremio novi ugovor Divcu

Autor mondo.rs

Legendarni srpski košarkaš ostaće i u narednim godinama potpredsednik franšize sa širokim ovlašćenjima.

 Sakramento Kings Vlade Divac novi ugovor Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Posle 12 meseci saradnje - novi ugovor.

Gazda Sakramento Kingsa Vivek Ranadiv veruje u Vlada Divca i u njegov rad u toj franšizi, što će i konkretno pokazati tako što će pružiti slavnom centru ponudu za višegodišnji nastavak saradnje.

Američka TV mreža "ESPN" javila je da bi nekadašnji reprezentativac Jugoslavije mogao da potpiše novi ugovor već u sredu, uz najavu dolaska još jednog operativca, koji bi mu pomogao u vršenju dužnosti generalnog menadžera.

Podsetimo, Divac se vratio među Kingse prošlog marta, kao potpredsednik zadužen za košarkaške aktivnosti, a u avgustu su mu proširena ovlašćenja i na dužnosti generalnog menadžera.

Novinari sa one strane okeana saznaju da bi prvi Divčev saradnik mogao da postane Dejvid Morvej, koji bi u Slip Trejn arenu doneo iskustvo rada na mestu čelnog operativca Indijane i Milvokija. Morvej je 13 godina radio u Pejsersima, a potom je sezone 2013/14 i 2014/15 proveo među Baksima.

Sezona Kingsa na izmaku, Divčeva debitantska u ulozi NBA funkcionera, ne može se nazvati uspešnom. "Kraljevi" su uz 29 pobeda doživeli čak 45 poraza, a novinari su neretko izveštavali o svađi i netrpeljivosti između trenera Džordža Karla i vodećih zvezda ekipe, na čelu sa Demarkusom Kazinsom.

Ipak, Sakramentu je pre svega neophodna stabilnost, a Ranadiv čvrsto veruje da će je ostanak Vlada Divca i doneti - kao i dok je igrao za Kingse.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC