• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac vodi KS BiH, a sin igra za Hrvatsku!

Autor mondo.ba

Vinko Batinić iz Širokog Brijega je član Upravnog odbora Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, a njegov sin Josip s uspjehom brani boje omladinske selekcije Hrvatske.

Batinić je u razgovoru za "N1" rekao da će njegova misija u budućnosti biti da se nijedan kvalitetan mladi košarkaš nikada ne odrekne nastupa za reprezentaciju BiH, koja je u kadetskom uzrastu postala prvak Evrope.

''Nije važno da li je u pitanju moje ili neko drugo dijete. Moja misija će biti da spriječim da se takve stvari dešavaju u budućnosti, da stvorimo takve uslove, da dovedemo takve trenere, da se dogode dobre stvari, da nijedno dijete ne traži drugu reprezentaciju i da nema dilemu za koga da igra'', rekao je Batinić.

Na pitanje da li će, ukoliko se steknu uslovi, njegov sin vratiti pod grb BiH, odgovorio je da se nikad niko iz Košarkaškog saveza BiH nije interesovao za mlade talente iz Širokog, dok drugi Savezi to sistematski rješavaju.

''Oni prate turnire na kojima djeca igraju, skautiraju i imaju sistem. Ovdje toga nije bilo. Žao mi je što se od svega prave politička ili nacionalna dijeljenja. Ja, recimo, volim Sarajevo i niko mi ne može zabraniti da ga obožavam kao i Banjaluku.Što se Josipa tiče, on je već igrao za drugu reprezenaciju tako da ne znam kako će stvari izgledati u budućnosti'', naglasio je stariji Batinić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC