• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega spremna za Partizan

Autor mondo.rs

U taboru osvajača Kupa Koraća zadovoljni prikazanim na startu Superlige Srbije, prvenstveno uklapanjem trojice novajlija i povratkom Luvavua.

Partizan je u subotu bio odličan i ubedljiv protiv Borca, ali i Mega Leks se dan kasnije pobedom nad Konstantinom (93:63) postarala da derbi B grupe Superlige dočeka u dobrom raspoloženju.

Tim Dejana Milojevića bio je posebno inspirisan u prvoj i trećoj četvrtini, koje je rešio u svoju korist sa po 14 poena razlike.

"Pristup je bio takav da je razlika u kvalitetu došla do izražaja. Od prvog momenta smo imali kontrolu meča i zasluženo slavili. U sredu nas očekuje duel sa Partizanom, koji je nam je glavni rival za prvo mesto u grupi. Očekujem da publika vidi dobru utakmicu i neka bolji pobedi", poručio je Milojević.

Mladi trener posle propuštenog finala ABA lige zbog povrede skočnog zgloba ponovo može da računa na Timoteja Luvavua, a tu su i Aleksandar Rašić, Petar Popović i Ivica Zubac, koji su debitovali protiv Konstantina.

"
Cilj i jeste bio da se oni što više uklope u sistem. Mislim da je taj deo posla dobro urađen i smatram da spremni dočekujemo Partizan", sumirao je utiske kapiten Mege Rade Zagorac, u nedelju daleko najkorisniji igrač utakmice, sa indeksom 36.

Crno-beli u Sremskoj Mitrovici gostuju u sredu, a direktan prenos sa početkom u 21.00 je na TV Arena sport 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC