• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grmljavina u San Antoniju

Autor mondo.rs

Oklahoma trijumfovala na gostovanju Spursima i stigla na korak od finala Zapadne konferencije.

Oklahoma je upisala pobedu u San Antoniju (95:91) i povela rezultatom 3:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Tander je do pobede nosio sjajni Rasel Vestbruk, koji je meč završio na ivici "tripl-dabla" - upisao je 35 poena, 11 skokova i devet asistencija. Odličnu podršku imao je u Kevinu Durentu koji je postigao 23 pogotka.

"Zaustavljali smo im napade, a Ras je igrao kao manijak i držao nas je u igri", rekao je Durent posle meča.

Spursi su bili u igri do poslednjih trenutaka, ali su propustili veliku priliku da pre preselenja serije na gostujući teren iskoriste priliku da povedu. Spursi su četiri minuta pre kraja vodili 88:82, i tada je na scenu stupio Vestbruk. Do kraja meča zabeležio je sedam poena, dva skoka i asistenciju.

Spurs
Izvor: YouTube

San Antonio, koji je pretrpeo tek treći poraz na domaćem terenu ove sezone, od čega dva u nizu, u noći između četvrtka i petka odlazi na noge rivalu u želji da izbori produžetak serije.

Oni imaju želju da ponove situaciju iz 2008. godine. Tada su Spursi gubili 2:3 u seriji, ali su dobili poslednja dva meča i izbacio Nju Orleans Hornets. Spursi su u regularnom delu sezone samo jedanput izgubili na domaćem terenu, ali su sada poraženi dva puta uzastopno.

San Antonio je predvodio Kavaji Lenard sa 26 poena, šest skokova i četiri asistencije, a Deni Grin i Lamarkus Oldridž postigli su po 20 poena.

U meču broj pet podbacili su veterani domaćih. Tim Dankan, Manu Đinobili i Toni Parker zajedno su postigli samo 17 poena, uz mizeran učinak - šutirali su 6/22 iz igre.

Srpski reprezentativac Boban Marjanović nije ni ulazio u igru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC