• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov apel navijačima: Budimo pametni!

Autor mondo.rs

Crno-beli pozvali svoje pristalice da u "majstorici" protiv FMP-a navijaju isključivo fer i sportski, bez uvreda ili ubacivanja predmeta u teren.

 Partizanov apel navijačima: Budimo pametni! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

KK Partizan žestoko je u ponedeljak kažnjen zbog uvredljivih skandiranja svojih navijača tokom prve utakmice serije protiv FMP-a. Zbog vulgarnih pesama, koje je preko razglasa zaustavljao i trener Aleksandar Džikić, crno-beli su sankcionisani maksimalnom novčanom kaznom u iznosu od 360.000 dinara.

Istog dana kada je ta odluka izrečena, posle prepucavanja saopštenjima na relaciji Železnik - Humska, "panteri" su pobedili crno-bele i zakazali "majstoricu", koja će u sredu biti odigrana pred navijačima Partizana.

Dan pred odlučujući meč, crno-beli su na klupskom sajtu apelovali na svoje pristalice da navijaju fer, sportski i da "ne dozvole da se želje pojedinaca ostvare".

"KK Partizan NIS poziva svoje verne navijače da kao i nebrojeno puta do sada nose momke u crno-belim dresovima tokom svih 40 minuta utakmice. Istovremeno, klub apeluje na navijače da navijaju isključivo fer i sportski, bez ikakvih uvreda ili ubacivanja predmeta u teren. Nakon prve utakmice polufinala, klub je već žestoko kažnjen, što nam jasno ukazuje da je sledeća kazna igranje pred praznim tribinama ukoliko se plasiramo u finale. Budimo pametni i nemojmo dozvoliti da se želje pojedinaca ostvare. Srce, ruke glas… Svi kao jedan!", poručeno je iz Partizana.

Prodaja ulaznica počinje tri sata pre starta utakmice na blagajni dvorane “Aleksandar Nikolić”. Cena ulaznica za tribine je 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500. Ulaznice za tribine mogu se kupiti i u zvaničnoj prodavnici KK Partizan NIS tokom celog dana u sredu.

Trener crno-belih Aleksandar Džikić rekao je da bi ekipa trebalo da zaboravi poraz iz Železnika, a da bi navijači morali da imaju svest o potencijalnim provokacijama.

"U utakmicu moramo da uđemo mirni i svesni svojih kvaliteta i potencijala. Utakmica iz Železnika mora da se zaboravi jer je iza nas. Važna nam je i podrška sa tribina i svest o tome da ne smemo da dozvolimo da nas isprovociraju, jer su tendencije pojedinih i više nego jasne", rekao je šef struke Partizana.

Krilni igrač crno-belih Edo Murić veruje u ekipu.

“FMP je pokazao kvalitet i mi na to moramo da odgovorimo igrom koja nas je dovela da pobede u prvom meču. Ne očekuje nas lak zadatak, ali verujem da smo sposobni da pružimo najviše kada je najvažnije”, poručio je Murić.

Sutrašnji duel u hali "Aleksandar Nikolić" počeće u 21.00 čas.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC