• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murić: Mislio sam da će Gudurić promašiti salu!

Autor mondo.rs

"Nisu superheroji, možemo sa njima i siguran sam da ćemo pokazati pravo lice", kazao je košarkaš Partizana Edo Murić nakon poraza od Crvene zvezde u drugoj utakmici finala plej-ofa Košarkaške lige Srbije.

 Edo Murić: Mislio sam da će Gudurić promašiti salu! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde došli su do druge pobede nad Partizanom u finalnoj seriji plej-ofa Košarkaške lige Srbije, pa će za dva dana pred svojim navijačima imati i "meč loptu" za novi trofej u ovom takmičenju.

U uzbudljivoj utakmici u hali "Aleksandar Nikolić" viđen je veliki preokret crveno-belih, a trojka Marka Gudurića u poslednjim trenucima meča donela je i pobedu rezultatom 86:87 (25:21, 29:16, 18:25, 14:25)!

Crno-beli su u jednom trenutku imali i dvadeset poena prednosti, a Edo Murić je nakon meča kazao da ne razume kako je došlo do poraza. Veruje da će njegova ekipa naučiti nešto iz ovakvog poraza, a da će on i njegovi saigrači sve učiniti da se "serija" produži.

"To što se desilo na kraju nisam razumeo. Mislim da smo dali sve od sebe i da je pobeda bila naša. Još nije gotovo. Napravićemo sve da seriju vratimo pred Grobare. Videli smo da možemo, moramo da učimo iz ovoga...".

Misli da je njegov tim odigrao dobar meč.

"Svaki poraz je težak sam po sebi. Danas smo pokazali pravo lice borili smo se, bili u kontroli ceo meč. Vodili smo, Zvezda se vratila i pogodila neke lude šuteve...", kazao je Murić koji je meč završio sa pet ličnih grešaka.

Svakako "najluđi" bio je onaj Marka Gudurića preko Vanje Marinkovića na 0,9 sekundi do kraja. Crvenoj zvezdi je bila potrebna trojka za pobedu, a mladi košarkaš se "izdigao" na šut i pogodio za veliko slavlje gostujućih navijača.

"Još ne znam kako je (Gudurićeva trojka, prim. aut.) ušla. Mislio sam da će da promaši salu. Nema vremena za tugovanje, ali moramo da seriju vratimo pred Grobare. Nisu superheroji, možemo sa njima i siguran sam da ćemo pokazati pravo lice", kazao je Murić.

Treća utakmica finala plej-ofa igra se u utorak od 21 čas, a sada je Crvena zvezda domaćin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC