• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gudurić: Šampioni odgovaraju na ovo

Autor mondo.rs

Heroj Zvezdine pobede u nedelju, kaže da će skok i odbrana biti ključni za ishod četvrte utakmice finala, nakon što je Partizan smanjio na 2:1.

 Marko Gudurić nakon poraza od Partizana Izvor: MN PRESS

Marko Gudurić rešio je prethodni derbi u nedelju, u utorak pogodio važan šut za tri poena u završnici, ali punog povratka Zvezde ovog puta nije bilo.

Jesu se crveno-beli opasno primakli rivalu posle "minus 15", ali je Partizan ovog puta odbranio prednost u poslednjem napadu. Marko Simonović, pa Branko Lazić nisu pogodili teške šuteve za produžetak i slavlje igrača Partizana je moglo da počne...

"Mislim da nije sreća. Zaslužili su, kao i mi prošlu pobedu. Opet smo pokušali da se vratimo, ali ovog puta je bilo kasno. Igrali su jače, mi smo u glavama verovatno već podigli pehar pre utakmice i mislim da nas je to koštalo", rekao je Gudurić posle meča.

Ponovivši da je pobeda crno-belih zaslužena, debitant na pripremama seniorske reprezentacije se okrenuo sledećem okršaju, u četvrtak od 21.00.

"To je košarka. Idemo jako u sledeću utakmicu, pred njihovim navijačima. Daćemo sve od sebe. Moramo da držimo skok, kao što smo držali kad smo pobedili, moramo da popravimo odbranu i mislim da u tom slučaju imamo šanse".

Koliki je pritisak stvorio poraz, kojim je Partizan smanjio na 2:1?

"Malo se stvorila atmosfera kao da je smak sveta. Nezgodno je, znamo kako će u četvrtak biti još bolja atmosfera nego na prošloj, ali moramo da odgovorimo na to. Šampioni rade te stvari i zato moramo da pokažemo reakciju".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC