• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari ponovo više "zgrešili"

Autor mondo.rs

Partizan će zbog raznih prekršaja svojih navijača na trećoj utakmici finala plej-ofa platiti 320.000 dinara, a Crvena zvezda 140.000.

 Grobari ponovo više "zgrešili" Izvor: MONDO/M. Šolak

Treća utakmica finala plej-ofa Superlige Srbije, između Crvene zvezde i Partizana, donela je uobičajenu "porciju" navijačkih incidenata.

Za razliku od prethodne dve, kada se priča svodila na verbalne ispade i upotrebu pirotehnike, ovog puta je na tribini gde su bile smeštene pristalice crno-belih morala da interveniše Žandarmerija.

Kada se tome doda "izuzetno nepristojno skandiranje", koje direktor KLS Leon Deleon zamera Grobarima od početka plej-ofa, nije čudo što će Partizan i ovog puta morati da u kasu lige uplati više novca na ime kazni, nego "večiti" rival.

Kako je navedeno u saopštenju, "KK Partizan NIS kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 320.000 dinara zbog izuzetno nepristojnog skandiranja grupe od nekoliko stotina gledalaca, koje se ponavlja iz utakmice u utakmicu, zbog toga što su navijači Partizana bacili na navijače Crvene zvezde jednu raketu i nekoliko polomljenih stolica, zbog paljenja više baklji i bacanja sitnih čvrstih predmeta na teren".

Prestupi pristalica crveno-belih, kada se sve sabere, "teški" su 140.000 dinara.

"KK Crvena zvezda Telekom kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 140.000 dinara, zbog toga što su gledaoci u više navrata bacali meke i sitne čvrste predmete na teren i zbog paljenja više baklji".

Nakon prva dva meča, Partizanu su određene kazne u ukupnom iznosu od 260.000 dinara, a Zvezdi 160.000. Kada se tome dodaju kazne iz polufinalne serije protiv FMP Železnika (360+120 hiljada), zaključak je da je klub iz Humske 1 tokom plej-ofa "probio" granicu od milion dinara!

A, kao što je poznato, sezona još nije gotova. Crno-beli su pobedom u utorak (75:72) izborili četvrti finalni meč, čiji će domaćini biti u četvrtak od 21.00.

Zvezda vodi 2:1 i imaće drugu šansu da odbrani titulu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC